Turisme Comunitat Valenciana exporta el seu model de platges intel·ligents a la Setmana IoT 2019 de Dinamarca

437

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha participat en la Setmana IOT 2019, on ha pogut explicar, a través d’una ponència, el model IoT en platges (Smart beaches CV), únic a Europa i referent per a altres països i destinacions turístiques.

L’estratègia DTI-CV, en concret el model de platges intel·ligents, com a exemple de IoT aplicat a la gestió turística, ha estat el tema sobre el qual ha girat l’exposició, que el representant de Turisme Comunitat Valenciana, a través de Invat·tur, Alejandro Benito, ha presentat en el fòrum que se celebra aquesta setmana en Aarhus, la segona ciutat de Dinamarca.

Durant la seva intervenció, ha mostrat el treball que en matèria intel·ligent s’està duent a terme en la Comunitat Valenciana, al mateix temps que ha explicat que el turisme necessita una adaptació constant “perquè els nous clients digitals exigeixen serveis avançats en destinacions intel·ligents”.

En aquest sentit, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha insistit que “la tecnologia i la innovació són fonamentals en el nostre sector, que es troba en constant evolució”. Així, ha destacat que “continuarem amb el camí iniciat per a continuar sent líders en DTI per a aconseguir un posicionament destacat en el mercat i oferir al mateix temps serveis d’avantguarda als nostres visitants”.

La IoT week 2019 és un esdeveniment generalista sobre tecnologia, per això cal destacar que una de les poques intervencions realtivas al turisme ha estat l’exposició de l’estratègia DTI-CV que ha realitzat Invattur. De fet, un dels objectius d’aquest fòrum ha estat descobrir un nou sector en el qual la Internet de les Coses té molt a dir, a més de servir per a derrocar murs i falses creences que es tenen del turisme.

Així mateix, tal com ha afirmat Colomer, “per a Turisme Comunitat Valencina, a través de Invat·tur, és prioritari en aquests moments participar en esdeveniments internacionals per a ser capaços de donar a conèixer l’estratègia que estem duent a terme en matèria de DTI”.

El fòrum de IoT, amb ITForum com a amfitrió local, són els organitzadors d’aquesta setmana de la Internet de les Coses (IoT). La conferència compta amb el suport de grans indústries, com Microsoft, Grundfos, Siemens i Kamstrup, i ha congregat en Aarhus a més d’un miler de participants que han assistit a més de 250 ponències de representants d’organitzacions internacionals, entitats del sector públic, empreses privades líders en matèria tecnològica, així com del món acadèmic.

En els seus nou anys d’existència, la Setmana de IoT ha estat aclamada com la plataforma ideal on tecnologies, estratègies i polítiques emergents de la Internet de les Coses es plantegen i mostren de manera efectiva. En aquesta edició, s’ha analitzat a més la ciutat d’Hèlsinki, com a capital europea intel·ligent.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací