Tres proves esportives per a dinamitzar el turisme a Castelló el cap de setmana

338

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló dinamitzarà els pobles de la província durant el pròxim cap de setmana amb un catàleg de tres competiviones esportives de diferents disciplines i magnituds que ompliran de visitants i esportistes aquests municipis amb el conseqüent benefici econòmic per als pobles. Així, a través del seu programa Castelló Escenari Esportiu, el Govern Provincial impulsa aquests dies el MTB Festival Alt Mijares, la Licitada a la Nevera en Atzeneta i el Half & Olimpic Triathlon a Orpesa.

El diputat provincial d’Esports, Luis Martínez, ha explicat que “precisament aquest cap de setmana torna a ser un bon exemple de com la nostra aposta per l’esport, tant popular com amb competicions més importants, està ajudant a generar noves oportunitats econòmiques als pobles de la província. Aquestes competicions pels pobles són clar ejemplio del treball que estem fent al costat dels clubs per a continuar omplint d’esport i d’activitat la província diàriament. Les més visibles són les competicions més importants, però darrere d’elles hi ha moltes que conformen aquesta gran aposta de la província de Castelló per l’esport de la qual tan orgullosos estem”.

En aquest sentit, Martínez ha assenyalat que “a través de Castelló Escenari Esportiu estem omplint amb prop de 400 competicions a l’any pràcticament tot el calendari anual amb un permanent degoteig de visitants que coneixen les virtuts dels nostres pobles i la nostra província com el millor escenari del mediterrani per a la pràctica esportiva”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací