Tile of Spain viatja a Londres per promocionar la ceràmica i combatre els efectes del Brexit

213

Actualitat Diària

Tile of Spain participa per tercera vegada en la fira Surface Design Xou en el Business Design Centri en Londres (5 al 7 de febrer) amb un estand informatiu. Aquesta activitat s’emmarca dins del Pla d’Internacionalització del sector de Paviments i Revestiments Ceràmics per a 2019, que organitzen ASCER i ICEX, Espanya Exportació i Inversions conjuntament i amb la col·laboració de l’Oficina Comercial d’Espanya a Londres.

L’estand informatiu compta amb una àrea d’exposició de producte en la qual participen les següents empreses: Azteca, Bestile, Ceràmica Elias, Cevica, Dune, Equipi Ceràmiques, Gayafores, Harmony by Peronda, Keros, Roca, Undefasa i Vives. 12 empreses fabricadores amb una selecció de peces d’alt valor afegit ja sigui en disseny i/o innovació tecnològica. L’objectiu d’aquesta activitat és mostrar al visitant la versatilitat, el disseny i la innovació de la ceràmica espanyola.

La fira Surface Design Xou es dirigeix principalment a prescriptores (arquitectes i interioristas) amb una oferta de materials d’acabats per a superfícies de sòls i parets. Els visitants són predominantment arquitectes, dissenyadors d’interiors, promotors immobiliaris i contractistes. S’estima que al voltant del 70% dels visitants té capacitat de compra dins de la seva organització. Aquesta fira té un caràcter eminentment local, la majoria dels visitants procedeixen de Londres i el sud-est d’Anglaterra.

La fira, que va iniciar la seva trajectòria l’any 2005, ha vist incrementar el nombre de visitants regularment, fins a arribar a superar els 5.000 visitants professionals en l’edició de 2018.

Tile of Spain a Regne Unit

Regne Unit compta amb un Pla País específic de promoció de Tile of Spain (marca paraigua de la ceràmica espanyola fos de les nostres fronteres) que contempla activitats com a seminaris formatius per a prescriptores; una campanya de comunicació amb enviaments de dossiers de premsa, novetats d’empreses, etc.; distribució de la revista Ceraspaña; missió de premsa a CEVISAMA; etc.

Regne Unit és el tercer mercat d’exportació en importància per al sector ceràmic espanyol. Entre gener i novembre de 2018 les vendes a Regne Unit van aconseguir els 158,5 milions d’Euros (-1,4%).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací