Tècnics de Benicàssim asseguren que els socorristes estan treballant a les platges i desmenteixen una vaga

339

Actualitat Diària

Tècnics de l’Ajuntament de Benicàssim han realitzat aquest matí una ronda de vigilància per totes les postes de socorristes de les platges de la localitat per a comprovar que realment estaven en ple funcionament, després d’anunciar-se que des d’avui començava una vaga dels treballadors, pel que sembla per falta de personal, fet que no s’ha dut a terme, segons han confirmat fonts del consistori benicense.

La possible vaga s’havia anunciat coincidint amb el començament del festival Rototom a Benicàssim que es prolongarà fins al pròxim 22 d’agost, d’aquí la celeritat per part de l’ajuntament de confirmar la seguretat en totes les platges del litoral del municipi. A això, s’uneix que el mes d’agost és un dels més concorreguts a les platges del litoral benicense.

L’empresa encarregada del servei de socorrisme de les platges de Benicàssim, Intur Esport, ha assegurat a aquest mitjà que desconeixien el fet que els seus treballadors haguessin manifestat la seva intenció de fer vaga i que tots els socorristes, 23 en total, estan avui en els seus llocs de vigilància com tots els dies, durant vuit hores, des de les 11 hores fins a les 19 hores.

Aquesta empresa s’encarrega, a més de Benicàsssim, de la seguretat dels banyistes a les platges d’Oropesa, Castelló, Peníscola i Cabanes. I precisament, a causa de la celebració del Rototom, afirmen que s’ha reforçat el nombre de socorristes a Benicàssim.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací