S’ultimen els detalls en Diputació per al Dia de la Província que serà retransmès en streaming

L'acte començarà a les 10:00 hores del pròxim dissabte 3 de març, en el Saló de Recepcions del Palau Provincial

420

ActualitatDiària

Tot està preparat en el Palau de les Aules per a fer de l’acte solemne del Dia de la Província una celebració de reconeixement als millors valors dels 135 municipis de la província oberta a tota la societat castellonenca. Tant és així que si bé és cert que aquesta commemoració comptarà amb la presència de més de 200 representants de la societat castellonenca, el seu desenvolupament serà retransmès en directe via streaming a través de la pàgina web de la Diputació de Castelló, (enllaç) . L’acte començarà a les 10:00 hores del pròxim dissabte 3 de març, en el Saló de Recepcions del Palau Provincial.

El vicepresident primer de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “les portes de la casa de la província estan obertes a tots els castellonencs, i en aquest acte carregat de solemnitat volem fer partícips a tots aquells que desitgen commemorar els millors valors que ens identifiquen com a poble”.

En aqueix sentit, Sales ha assegurat que “tal com ja va ocórrer en les edicions anteriors, estic convençut que el saló noble del Palau Provincial serà testimoni de moments emocionants, carregats de sentiments, davant el reconeixement de les trajectòries dels distingits en els seus respectius àmbits, com la innovació, les arts, la solidaritat, la innovació i, com no, el major reconeixement que pot donar aquest Govern Provincial que és l’Alta Distinció de la Diputació”.

Orgull de Castelló #OrgulldeCS

Si hi ha una impressió en les quals convergeixen tots els castellonencs que seran distingits en el Dia de la Província de Castelló per part de la Diputació és l’orgull de pertinença a la seua terra i la confiança en la província a superar amb èxit els seus reptes de futur.

Així es desprèn de les entrevistes que ha dut a terme un equip de la Diputació de Castelló amb cadascun d’ells per a produir una sèrie de vídeos divulgatius de la rellevància d’aquestes personalitats en les seues respectives àrees d’actuació: amb els màxims responsables del Villarreal C.F, com a Alta Distinció de la Província; Manuel Borja Villel, amb la seua distinció al mèrit de les Arts; el doctor Miguel Medina amb Youcanyolé, al mèrit Solidari; Fernando Bovaira, al mèrit Innovador, i Ariadna Edo, a l’esportiu.

El vicepresident Sales ha explicat que “és molt satisfactori comprovar com aquestes personalitats que han arribat tan lluny en la seua faceta professional, abanderant valors com l’esforç, la preparació i el sacrifici, convergeixen en les seues impressions de la província destacant el seu orgull per ser castellonencs”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací