El sopar de ‘pa i porta de les festes del Crist de l’Alcora ja compta amb més de 2.200 inscripcions

370

Se celebrarà el dilluns 19 d’agost a la campa de camions i comptarà amb l’actuació de El Pulpo. També hi haurà discomòbil festa de l’escuma i inflables per als més menuts

Actualitat Diària

L’Ajuntament de l’Alcora ha tancat hui el termini per a inscriure’s en un dels actes més populars de les Festes del Crist, el sopar de ‘pa i porta’. Més de 2.200 persones s’han apuntat per participar en l’acte, que se celebrarà el pròxim dilluns 19 d’agost.

Un dels canvis introduïts en les Festes del Crist 2019 és precisament el canvi d’ubicació d’aquest esdeveniment, que s’ha traslladat de la Pista Jardí a la campa de camions “per motius de seguretat”. Així ho ha explicat la regidora de Festes, Vanessa Périz, qui ha destacat que “era necessari canviar de lloc, ja que en els últims anys havia augmentat molt la participació i l’espai de la Pista Jardí s’havia quedat insuficient per a acollir aquest esdeveniment”.

Périz y Tena en la campa de camions

Périz ha recordat que “després d’estudiar diferents ubicacions conjuntament amb els tècnics municipals, s’ha optat per la campa de camions per ser l’únic que compleix amb els requisits necessaris”. Sobre aquest tema, la responsable de festes ha manifestat que, des que es va prendre la decisió, l’Ajuntament ha treballat en el condicionament de l’espai. Després del sopar, tindrà lloc l’actuació del showman radiofònic El Pulpo. També hi haurà discomòbil, festa de l’escuma i inflables per als més menuts.

La regidora ha mostrat la seua satisfacció perquè el canvi d’ubicació no haja afectat la participació, valorant així “molt positivament” el nombre d’inscripcions registrades. I no només en aquest acte, també en altres esdeveniments destacats com són el concurs de paelles, el sopar del ball de gala o el concurs de disfresses.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací