Silvia Leal impartirà la conferència ‘Tsunami digital, del repte a l’oportunitat’ a la Universitat Jaume I

355

Actualitat Diària

Conèixer la nova revolució industrial i saber com sumar-s’hi amb èxit és la clau de la conferència «Tsunami digital, del repte a l’oportunitat» que Silvia Leal impartirà el dijous 26 de setembre de 2019 a les 18 hores a la sala d’actes de l’Edifici d’Escola de Doctorat i Consell Social de la Universitat Jaume I. Per a assistir és obligatori realitzar inscripció prèvia en www.espaitec.uji.es abans del dimecres 25 de setembre. Les places són limitades per rigorós ordre d’inscripció.

Aquesta nova transformació digital està canviant la forma de vida, les empreses i la societat. El canvi és tan radical que alguns ho veuen amb temor, i altres com una oportunitat que no s’ha de deixar escapar. Durant la conferència, Silvia Leal ajudarà a comprendre en què consisteix la quarta revolució industrial i, sobretot, el seu costat positiu, que és del que menys es parla. També donarà les claus per a sumar-se amb èxit a aquesta revolució, tant com a empreses com des de l’àmbit personal i professional. Tot això, sense oblidar que en aquest nou escenari el més important serà destacar la humanitat, perquè és el que ens diferencia dels robots per a continuar sent «ocupables».

Aquesta conferència gratuïta es dirigeix a empresariat, professorat, estudiantat universitari i professionals de tots els àmbits interessats a conèixer consells pràctics per a avançar cap a un nou model social i econòmic. Aquesta és una acció de divulgació de la innovació organitzada pel Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I (Espaitec) que forma part del programa de creixement empresarial Castelló Global Program, patrocinat per la Diputació de Castelló.

Silvia Leal és doctora en Sociologia, divulgadora científica i experta en noves tecnologies i el seu impacte. És, a més, assessora de la Comissió Europea en competències digitals i una de les deu expertes més influents d’Espanya en matèria de transformació digital, lideratge, cultura i futur de l’ocupació. És col·laboradora del programa Emprende de RTVE, de l’Agència EFE i d’El País, a més de ser autora dels llibres E-renovarse o morirIngenio, sexo y pasión i No te vas a morir, la seua última obra on analitza l’impacte de la robòtica i la intel·ligència artificial sobre la vida personal i professional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací