El sector hoteler de la costa de la Comunitat suma una ocupació de més de 86% en Setmana Santa

L'enquesta realitzada per l'Agència Valenciana del Turisme mostra uns resultats superiors en un 2,1% a les previsions prèvies

798

ActualitatDiària

El secretari autonòmic de la Agència Valenciana del Turisme (AVT), Francesc Colomer, ha assenyalat que, segons un sondeig realitzat per Turisme, “els establiments hotelers del litoral de la Comunitat Valenciana han registrat una ocupació real del 86,27% durant la Setmana Santa.

Així ho mostren les dades recaptades per l’enquesta realitzada per la Agència Valenciana del Turisme aquest dimarts per a conèixer el grau d’ocupació entre les nits del 29 de març (Dijous Sant) i l’1 d’abril (Diumenge de resurrecció).

L’enquesta mostra uns resultats superiors en un 2,1% a les previsions de l’Agència Valenciana del Turisme. Segons Colomer “el balanç final supera el pronòstic inicial i apunta al fet que les reserves d’última hora una vegada més, han beneficiat la campanya de Setmana Santa en la nostra destinació”. 

En aquesta línia, ha explicat per “aprofitar aquests bons resultats per a fidelitzar al turista durant tot l’any mostrant els productes turístics que oferim”.

En concret, el sondeig realitzat per l’AVT mostra que l’ocupació mitjana en la ciutat de València ha aconseguit el 87,44%, la qual cosa suposa un increment d’1,7% sobre la previsió.

En el litoral de la província de València, sense explicar la ciutat, l’ocupació ha aconseguit un 79,42%, la qual cosa suposa un increment de 5 punts sobre la previsió benvolguda.

En el litoral de Castelló el grau d’ocupació estimat per places dels seus hotels se situa en un 80,98%, la qual cosa suposa un increment de 5,5 punts pel que fa a la previsió benvolguda.

Per als hotels del litoral d’Alacant, sense incloure Benidorm, s’estima una ocupació del 79,54%, la qual cosa suposa un increment de 3,9 punts pel que fa a la previsió.

A més, els hotels de Benidorm han mantingut les seues expectatives del 95% d’ocupació. 

Respecte a l’ocupació registrada en els hotels d’interior de la Comunitat, el sondeig realitzat per la Agència Valenciana del Turisme mostra una ocupació del 79,8%, xifra que suposa un increment de 4,3 punts pel que fa a les previsions.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací