Santa Magdalena anuncia la seua participació en la XI Fira de la Cirera de La Salzadella

378

La localitat tindrà en el seu estand guies turístiques i promocionals, tant del municipi com del Parc Natural de la Serra d´Irta

Actualitat Diària

Santa Magdalena continua treballant en la promoció de la localitat com a municipi, referent en el turisme natural de la comarca del Baix Maestrat. En aquest sentit, el pròxim cap de setmana el consistori estarà present en la XI Fira de la Cirera de La Salzadella, convidat per l’Ajuntament d’aquesta localitat.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena en funcions, ha explicat que: “un any més, apostem per la presència del nostre municipi en aquesta fira, per la qual passen milers de visitants durant tot el cap de setmana i ho fem presentant a Santa Magdalena i el seu patrimoni natural, però també la nostra riquesa cultural i associativa”.

fira cirera Santa MagdalenaSanta Magdalena tindrà en el seu estand guies turístiques i promocionals, tant del municipi com del Parc Natural de la Serra d´Irta i jugarà una especial importància la imatge. “Mostrarem als visitants els vídeos promocionals, en els quals donem a conéixer no solament la nostra essència i riquesa natural sinó també els esdeveniments, festes i activitats, que al llarg de l’any es realitzen en la nostra població, gràcies a la intensa programació social i cultural”, afig Sergio Bou.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací