Santa Magdalena es beneficiarà de les ajudes del Consell per a l’eliminació de barreres arquitectóniques

295

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament és l’encarregat d’oferir als veïns del municipi, tota la informació respecte al citat pla

Actualitat Diària

La Generalitat Valenciana, a través de la vicepresidència i conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha obert el període per a sol·licitar ajudes dins del Pla d’Eliminació de Barreres Arquitectòniques, amb l’objectiu que les persones majors de 60 anys, amb deficiències de caràcter motor o sensorial, puguen sol·licitar-les per a eliminar les barreres arquitectòniques existents en els seus habitatges.

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena és l’encarregat d’oferir als veïns del municipi, tota la informació respecte al citat pla. La quantia de la subvenció per a l’eliminació d’aquestes barreres arquitectòniques es concedirà en funció del nivell de renda i el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 d’octubre de 2019.

Qualsevol persona interessada a poder sol·licitar i acollir-se a les ajudes d’aquest Pla d’Eliminació de Barreres poden posar-se en contacte amb la treballadora social de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací