Almassora convoca a bars i restaurants perquè participen en una nova edició de la Ruta de la Tapa i el Vi

455

El termini per a inscriure’s en l’esdeveniment gastronòmic finalitza el 26 de febrer i cada local haurà d’especificar les seues propostes

Actualitat Diària

La Regidoria de Comerç i Divino Vins han obert el termini la inscripció  per a la novena edició de la Ruta de la Tapa i el Vi, a la qual bars i restaurants podran sumar-se fins al pròxim 26 de febrer. Per a formalitzar el tràmit, els responsables dels negocis han de dirigir-se a les oficines del Servei d’Atenció i Informació Ciutadana (SIAC) i al propi establiment organitzador.

Cada local haurà d’especificar les seues propostes per a la ‘Tapa de la Ruta’, la ‘Tapa Tambor’ i la ‘Tapa Tallers Queral’, així com l’horari en el qual se servira els plats. La presentació de les receptes amb les quals els negocis participaran en la ruta serà el dimecres 5 març en el Mercat Central, una cita per a la qual el consistori al·licient que farà que els professionals participants guanyen notorietat.

Així ho ha confirmat el regidor de Comerç, Roger Beltrán, qui ha animat als locals a unir-se una iniciativa que “els dóna visibilitat i permet que la clientela conega la seua cuina”. Així mateix, l’organització editarà una guia acompanyada d’un mapa i les dades de contacte dels locals, una informació que “servirà per a posteriors reserves”.

Cal destacar que totes les tapes se serviran acompanyades d’una beguda. El públic podrà triar entre un vi negre, un altre blanc, una cervesa, un refresc o aigua. Les combinacions de plat i beguda costaran tres euros, un import que “permet provar les receptes de molts locals», ha destacat l’edil de Comerç, Roger Beltrán.

La Ruta de la Tapa s’ha consolidat com “un dels esdeveniments gastronòmics de referència a les nostres comarques”, ha assegurat Beltrán, qui ha recordat que “són molts els visitants que s’acosten fins a Almassora per a degustar aquestes receptes, que cada any són més innovadores”. A aquesta cita, Comerç afegeix cada any la Ruta del Pinxo (primer cap de setmana de novembre) i les Jornades Gastronòmiques de l’Arrós i la Taronja (entre novembre i desembre) per a estimular l’activitat de l’hostaleria local.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací