Remolar es compromet a millorar l’oferta d’aparcament públic si revalida l’alcaldia de Betxí

393

La iniciativa incrementarà considerablement les places d’aparcament, especialment en la zona de la Terrabe

Actualitat Diària

L’equip de Bloc-Compromís, encapçalat pel candidat a l’alcaldia Alfred Remolar, va desvetllar ahir en una reunió amb veïns de la localitat que ja s’han iniciat les gestions per poder convertir alguns solars urbans del municipi en aparcaments temporals.

A través de la rúbrica de convenis amb els propietaris, Remolar pretén seguir el model d’altres ciutats, com per exemple la veïna Vila-real. D’esta forma, es calcula que es poden crear desenes noves places d’aparcament, especialment per la zona sud, la que envolta el barri de la Terrabe i la Plaça del Llaurador. “Des de fa temps estem treballant en la planificació urbana per aconseguir més places d’aparcament”.

IMG_2049De fet, juntament amb esta proposta, Remolar pretén remodelar dues de les artèries principals de la població, l’avinguda Primer de Maig i l’avinguda Herminio Pérez, seguint el model iniciat amb Joaquin Dualde. Això significa que el projecte eliminarà els actuals “setos” per poder ampliar l’espai per als vianants i reconvertir les zones per a vehicles en aparcaments en bateria i així augmentar considerablement el número de places per a cotxes.

En este sentit, Remolar ha indicat que “després de la bona acollida i bon funcionament que ha tingut el projecte de J. Dualde, el model s’ha d’expandir cap a les altres zones del municipi per guanyar places d’aparcament i per renovar les entrades al municipi, fent-les més modernes i amb majors possibilitats”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací