Els musicals de Queen i Aladdin espectacles programats per Almassora per a la temporada estival

694

Turisme obri hui el termini per a reservar les entrades, que seran gratuïtes fins a completar aforament

Actualitat Diària

La Regidoria de Turisme i Platges d’Almassora ha obert hui el termini per a reservar les entrades dels grans espectacles musicals que lideraran la programació ‘Viu l’estiu, viu la mar’ i que seran gratuïtes fins a completar el miler de localitats previstes. Entre les apostes més destacades del consistori figuren el tribut a la pel·lícula Aladdin, inspirat en l’obra que triomfa a Broadway i Londres i dirigit al públic familiar, i un concert homenatge al mític grup Queen.

El consistori aspira a reeditar “l’èxit de les propostes musicals de l’estiu passat” i a convertir al municipi en “un escenari de referència en la programació cultural i d’oci cada estiu”, ha assegurat l’edil al capdavant de la delegació de Turisme i Platges, Amaya Góméz. La regidora ha avançat que l’oferta estival omplirà una any més el districte marítim d’activitats infantils, esportives i musicals.

Per a completar aquesta programació festiva, el departament que dirigeix Gómez oferirà un musical amb els èxits dels anys 80 i 90, que se celebrarà en el Roser del Mar el 13 de juliol i per al qual poden reservar-se les entrades des de hui dimecres. Aquest procés podrà completar-se tant en línia com en el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) fins a completar l’aforament.

El públic podrà recollir els passes per a aquest primer espectacle el dies 1, 2, 3, 8, 9 y 10 de juliol en aquesta oficina de 9.00 a 14.00 hores. Platges també habilitarà un punt de recollida a la biblioteca de Benafelí que estarà obert els dimecres 4 i 11 de juliol de 17.00 a 20.00 hores.

Similar procediment serà el que seguirà el consistori per a distribuir les localitats del musical de Aladdin, programat per al 3 d’agost al costat del Roser del Mar, per al qual també s’habilitaran 1.000 localitats. En aquest cas, la reserva de butaques obrirà el 5 de juny i la retirada dels passes serà el dies 22, 23, 24, 29, 30 i 31 de juliol al SIAC (horari matutí) i els dijous 25 de juliol i 2 d’agost a la biblioteca de Benafelí (horari vespertí).

Pel que respecta a l’espectacle tribut a Queen, la celebració està prevista per al dissabte 27 de juliol. El públic podrà ballar al ritme dels temes més coneguts de la banda liderada per Freddie Mercury, per la qual cosa el consistori ha optat per no instal·lar butaques i garantir el cas l’accés lliure al recinte del parc de Pitillo sense necessitat de reservar invitació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací