Quatre vols amb sortida o destinació Castelló podrien veure’s afectats per la vaga de Ryanair

318

Actualitat Diària

L’Aeroport de Castelló també es pot veure ressentit per la vaga dels treballadors de Ryanair a Espanya. Fa uns dies es coneixia que el comitè de vaga dels tripulants de cabina de passatgers (TCP) havia programat una aturada per als dies 19, 20, 22, 27 i 29 de setembre al qual ara també s’han sumat els pilots de la ‘low cost’ irlandesa, segons ha informat en un comunicat el Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèries (Sepla).

El motiu pel qual es van convocar aquestes aturades va ser el possible acomiadament de 500 empleats –entre ells 150 pilots– de l’aerolínia, que pretén tancar les seves basis en Tenerife, Lanzarote, Gran Canària i Girona el 8 de gener, davant la forta competència d’altres empreses de baix cost.

Com afectarà la vaga a Castelló?

Encara que l’Aeroport de Castelló continua fora de l’òrbita Aena, els aturs dels pilots podrien afectar els vols que connecten la província amb Londres i Sofia que opera Ryanair.

Per exemple, el dijous 19 de setembre està prevista la sortida d’un vol amb destinació Londres Stansted des de Castelló. A més també arribaria un avió procedent de l’aeroport anglès a la Plana a les 17.40. D’altra banda, el divendres 27 a les 20.35 està prevista la connexió d’un vol amb destinació Sofia des de la base aeroportuària de Vilanova d’Alcolea i l’arribada d’un altre des de Bulgària a Castelló a les 20.10.

Un total de quatre vols amb sortida o destinació des de la província podrien veure’s afectats o cancel·lats en el cas que l’adreça de la companyia irlandesa i els seus treballadors no arribin a un acord perquè la vaga es desconvoqui.

Per part seva, fonts oficials de Ryanair expliquen a Castelló Informació que encara no tenen coneixement de quals seran els vols afectats i que esperen “establir la programació de serveis mínims una vegada el Govern els hagi decretat”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací