Puig nomena al periodista Paco Cerdà nou delegat de Presidència per a Assumptes Culturals

307

Actualitat Diària

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha nomenat al periodista i escriptor Paco Cerdà nou delegat de Presidència per a Assumptes Culturals, tal com publica aquest dilluns el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Cerdà, autor del llibre ‘Els últims. Veus de la Lapònia espanyola’, una exploració de l’Espanya deshabitada que va per la seva quarta edició, assessorarà també el president en matèries relacionades amb la despoblació que sofreixen les comarques de l’interior de la Comunitat Valenciana.

El nou delegat de Presidència de la Generalitat per a Assumptes Culturals, nascut al Genovés en 1985, és Premi Extraordinari de Periodisme per la Universitat de València i compte a més amb un Màster a Àsia Oriental per la Universitat Oberta de Catalunya.

Redactor de Levante-EMV des de 2007, ha rebut el Premi Solidaris que concedeix l’ONCE en la Comunitat Valenciana.

Cerdà és, a més, autor dels llibres ‘La revolució va de bo! La modernització de la pilota valenciana’, ‘El cant socarrat’ i ‘Un romanç amb Botifarra’, dedicats a la pilota i a la música tradicional valenciana.

En la seva faceta d’editor, destaca com a fundador i director de la Caixa Books, editorial valenciana present en l’última Fira del Llibre de Frankfurt i especialitzada en literatura de no ficció.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací