Puig destaca la diversitat gastronòmica com a ‘senyal d’identitat’ i defensa el seu paper en un turisme de qualitat

261

Actualitat Diària

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la diversitat gastronòmica com a “senyal d’identitat” del poble valencià, així com “una de les millors maneres d’aproximar-se a una cultura i a la seua gent”.

La Comunitat Valenciana, ha expressat, és una terra “d’horta i de secà, amb serres i planes costaneres” a la riba del Mediterrani, amb una diversitat que es trasllada a la seua gastronomia.

Així s’ha manifestat en la clausura de les jornades de promoció gastronòmica de la Comunitat Valenciana en la seu del Comité de les Regions de la Unió Europea, dins de la setmana cultural en la qual s’han promocionat els productes culinaris del territori valencià.

“La cuina és història, és cultura, és identitat i és la demostració de la capacitat d’imaginar i innovar de l’ésser humà”, ha assegurat el cap del Consell, que ha advocat per la gastronomia com “un element bàsic” per a “una destinació turística que vulga ser apreciat per la seua qualitat”.

En aquest sentit, ha assenyalat la vocació de la Comunitat Valenciana per oferir un turisme de qualitat. “Nosaltres no deixem d’esforçar-nos a millorar l’hospitalitat, la qualitat dels serveis i la varietat de l’oferta”, ha afirmat

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací