Promoció Económica es trasllada fins a Madrid per a impulsar a l’arribada de fons europeus per a inversions a Onda

362

María Baila assisteix avui a la jornada organitzada per la Comissió Europea en la qual es comença a treballar en el desenvolupament urbà dins de l’Agenda 2030

Actualitat Diària

La nova regidora de Promoció Econòmica d’Onda, María Baila, ha assistit avui a una reunió a Madrid per a gestionar l’arribada de fons europeus per a noves inversions en el municipi.

Avui s’està celebrant a Madrid una trobada entre responsables municipals i la Direcció General de Política Regional i Urbana (Comissió Europea), amb l’objectiu d’impulsar les inversions finançades per la Unió Europea dins de l’Estratègia EDUSI 2014-2020 i en la qual es donen a conèixer les futures iniciatives municipals que se subvencionaran dins de la nova Agenda 2030 per a aconseguir el desenvolupament sostenible de les ciutats.

La regidora de Promoció Econòmica d’Onda, María Baila, ha conegut exemples pràctics que estan cridats a marcar el futur desenvolupament de les ciutats europees.

Baila ha destacat que “tenim molt treball per davant per a superar amb èxit diversos reptes, però tenim el ferm propòsit de convertir a Onda en una ciutat referent en l’àmbit social, econòmic i ambiental. I per a això és necessari acudir a aquestes reunions i buscar fons europeus perquè tots els veïns puguem gaudir de la ciutat que volem”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací