PortCastelló rep divendres que ve el creuer ‘Sirena’ amb 684 passatgers

395

Actualitat Diària

El buc Sirena recalarà aquest divendres en PortCastelló amb 400 tripulants i 684 passatgers a bord, en la seva gran majoria americans. Aquest creuer ve de la mà de la companyia Oceania Cruises, una de les principals navilieres del món en creuers de classe Premium. Es caracteritza per organitzar itineraris relativament llargs i la seva alta cuina a bord. De fet, el seu director executiu culinari és l’aclamat xef Jacques Pepin.

Està previst que el creuer arribi a primera hora del matí al port de Castelló. Una vegada en port, els turistes podran triar entre les diverses excursions ofertes, tals com Vilafamés, Morella, València, coves de San José de Vall d´Uixó o una activitat de paella cooking per a conèixer com s’elabora el tradicional plat de Castelló. A més, es posa a la seva disposició un servei de busos llançadora fins al centre de Castelló, amb tres autobusos adaptats a mobilitat reduïda.

Turisme Comunitat Valenciana reforçarà el servei d’atenció amb assistents turístics amb domini de l’anglès que es distribuiran tant a l’arribada del creuer com en diversos punts del centre de la ciutat per a prestar cobertura als turistes.

A més, formen part de l’organització del creuer la resta d’administracions integrades en Castelló Cruise Club, i que són els patronats de Turisme de l’Ajuntament de Castelló i la Diputació de Castelló, la Cambra de Comerç de Castelló, la Fundació PortCastelló, la Universitat Jaume I de Castelló, l’Aeroport de Castelló i l’Autoritat Portuària de Castelló.

Donada l’eslora i calat del buc, en aquest cas atracarà en el moll de Creuers del port de Castelló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací