Peugeot elegeix Casetelló per presentar el seu nou model del 208, més futurista, eficient i connectat

355

Actualitat Diària

La Gamma Peugeot es reforça encara més amb l’arribada del Nou Peugeot 208, un vehicle que arribarà als carrers i carreteres d’Espanya durant aquest tercer últim trimestre de l’any. No obstant això, no serà necessari esperar al seu llançament comercial per a un primer contacte amb aquest model: serà possible acostar-se a ell en la Ruta 208.

Aquesta vesprada a partir de les 17.00 hores el concessionari Leonauto Peugeot de la Avda Castell Vell 75 a Castelló ha acollit la presentació d’aquest model

Nou Peugeot 208: Futuristic & Young

En un segment B que tendeix, cada vegada més, a la uniformització, en detriment de nocions com a plaer i joventut, la marca Peugeot es desmarca en triar la seducció presentant el Nou Peugeot 208.

Perquè la forma en la qual s’utilitza l’automòbil està en plena mutació i perquè la transició energètica suposa una oportunitat real, el Nou Peugeot 208 està disponible, des del seu llançament, amb tres tipus d’energia possibles: elèctrica, gasolina o dièsel. Triar una silueta no determina l’ús d’un automòbil ni l’energia
amb la qual es mou.

Aquesta nova generació del Peugeot 208, perfectament integrada en l’estratègia de ‘montée en gamme’ de la Marca Peugeot, destaca pel seu disseny afilat, que expressa joventut i energia.

Innovador pel seu estil distintiu, el Nou Peugeot 208 també marca nous referents amb la nova generació del Peugeot i-Cockpit®, que incorpora un quadre d’instruments elevat 3D i una gamma de funcions d’ajuda a la conducció sorgides de segments superiors.

#Futuristic & Young

El món canvia i el futur suscita noves preguntes. Els nous reptes exigeixen respostes adaptades als temps, tant en l’automòbil com en altres camps.

Des de l’experiència de les seues 208 anys d’història, Peugeot s’endinsa amb serenitat i apostes concretes en l’era de la transició energètica proposant una visió excitant i segura del futur: #UNBORINGTHEFUTURE.

Com a nou element d’aquesta visió de futur, el Nou Peugeot 208 emfatitza la seua joventut comunicant energia, espontaneïtat i els valors de la Marca Peugeot: exigència, elegància i emoció. El seu estil atlètic evoca una esportivitat estimulant i alegre, pròpia d’un potencial prometedor. El seu disseny cuidat i de qualitat li confereix
un caràcter d’alta gamma que s’inscriu perfectament en l’estratègia de la Marca Peugeot.

El Nou Peugeot 208 apareix en el centre del segment B contribuint als factors que defineixen actualment l’èxit de la gamma Peugeot: afirmació a través del disseny i diferenciació per mitjà de les innovacions i la tecnologia.

“La nostra Marca prossegueix la seua història positiva d’aquests últims anys. Amb el Nou Peugeot 208, apostem, una vegada més, pel plaer i la senzillesa. Que cadascun es done el gust de triar l’acabat del seu 208 i el seu tipus de motor tèrmic o elèctric. En dues paraules: a gaudir!” assegura Jean Philippe Imparato, Director General de Peugeot.

Capacitat d’elecció

CMP/e-CMP: plataforma modulable i eficient

El Nou Peugeot 208 està construït sobre la base de l’última generació de plataformes de Groupe PSA: la CMP (Common Modular Platform). Reservada als segments B i C, completa l’oferta de la plataforma EMP2 (Efficient Modular Platform) Com el seu nom indica, la plataforma CMP és modulable pel que fa a dimensions i motoritzacions. En estar adaptat a diversos tipus d’energia, permet als seus futurs clients triar el tipus de tracció: tèrmica (gasolina/dièsel) o elèctrica.

L’eficiència ha sigut un aspecte clau durant tot el seu procés de desenvolupament. Aquesta nova plataforma contribueix a limitar les emissions de CO2 del Nou Peugeot 208 gràcies a:

– El seu menor pes (30 Kg menys que la plataforma PF1).
– La millora de l’aerodinàmica (allisat dels baixos de la carrosseria i ús d’entrades d’aire pilotades).
– Disminució de la resistència a la rodadura (pneumàtics de classe A i reducció dels fregaments mecànics als trens davanter i darrere).
– Optimització de les cadenes de tracció (millora dels rendiments de combustió, downsizing, reducció dels fregaments mecànics, prolongació de les transmissions i generalització del Stop & Start).

La plataforma CMP també permet oferir un major nivell de confort i seguretat:

– Millora del confort acústic i tèrmic a bord, reducció de les vibracions.
– Disponibilitat de funcions d’ajuda a la conducció digna de segments superiors i noves en el segment B.

IMG_2110

Nou Peugeot e-208: e-motion

Disponible des del llançament, el Nou Peugeot e-208 ofereix una vivacitat i un plaer de conduir estimulant, gràcies a la seua motorització 100% elèctrica:

– Un motor que entrega 100 kW (136 CV) de potència i un parell de 260 Nm (disponibles des de 0 Km/h), per a un dinamisme immediat.
– Circulació silenciosa i absència de vibracions.
– Animacions tecnològiques en la pantalla central (visualització, en temps real, del funcionament de la cadena de tracció).

El Nou Peugeot e-208 permet optar entre tres maneres de conducció:

– ressò: optimització de l’autonomia.
– Normal: confort òptim per a un ús diari.
– Sport: prioritat a la prestacions i sensacions. Potència i parell al màxim (de 0 a 100 Km/h en 8,1s)

Es pot accedir a dues maneres de frenat a través de la palanca de canvis, amb tipologies de càrrega de bateria adaptades:

– Moderat, que ofereix unes sensacions pròximes a la d’un vehicle tèrmic.
– Augmentat: deceleración controlada pel pedal de l’accelerador.

El Nou Peugeot e-208 disposa d’un confort tèrmic al millor nivell dels seus competidors amb:

– Una resistència de forta potència (5 kW), alimentada per la bateria d’alt voltatge.
– Una bomba de calor i un sistema de regulació automàtica de la temperatura de l’habitacle que proporcionen el mateix nivell de confort que en els vehicles tèrmics. L’autonomia es manté gràcies a una major eficiència energètica, comparat amb un climatitzador o una calefacció tradicional.

– Seients calefactados (segons versió).
– Un sistema de preacondicionamiento tèrmic, programable des de la pantalla tàctil o a distància, per mitjà de l’aplicació MyPeugeot® per a telèfons intel·ligents.

Més enllà del confort, aquesta funcionalitat permet optimitzar l’autonomia (convergència més ràpida amb les instruccions de temperatura en les fases d’arrencada) i aconseguir d’una manera més ràpida la temperatura òptima de funcionament de la bateria.

S’ha mantingut l’habitabilitat i els volums de maleter de les versions tèrmiques. Les bateries, que tenen un volum total de 220 l, estan repartides sota el sòl del Nou Peugeot 208.

Com no podia ser menys, donat el savoir-faire de Peugeot, la suspensió del Nou Peugeot e-208 destaca per una posada a punt i unes solucions tècniques específiques (repartiment òptim dels pesos). Això permet aconseguir prestacions dinàmiques comparables a les versions tèrmiques del Nou Peugeot 208.

El Nou Peugeot e-208 està equipat amb una bateria de gran capacitat de 50 kWh permet aconseguir una autonomia de fins a 340 Km, segons el protocol d’homologació WLTP (Worldwide harmonized Light Vehicles Test Procedures) i 450 Km, d’acord amb la norma NEDC (New European Driving Cycle). Unida al circuit
refrigerant de l’habitacle, la regulació tèrmica per circulació de líquid permet una càrrega ràpida, una autonomia òptima i una major vida útil. Aquesta bateria té una garantia de 8 anys o 160.000 Km per a un 70% de la seua capacitat de càrrega.

Les maneres de càrrega són flexible i s’adapten a totes les situacions de la vida diària. Poden triar-se tres modalitats:

– Des d’un endoll domèstic clàssic o, per a una càrrega completa en 16 h, des d’una presa reforçada Green Up™ Legrand®, amb cable de càrrega inclòs.
– Des d’un Wall Box: es pot obtindre una càrrega completa en 5h15 en trifàsic (11 kW), o en 8 h en monofàsic (7,4 kW).
– Des d’un carregador públic o una electrolinera: la regulació tèrmica de la bateria permet usar carregadors de 100 kW i aconseguir un nivell de càrrega del 80% en 30 minuts.

El Nou Peugeot e-208 ofereix, a més, una càrrega diferida programable: des de la pantalla del Navegador Connectat o des del telèfon intel·ligent, gràcies a l’aplicació MyPeugeot®. A més, aquest sistema permet llançar o detindre la càrrega en qualsevol moment o consultar el nivell de càrrega.

Per a donar suport als seus clients en la transició energètica, la marca Peugeot llança una nova gamma de serveis sobre la base de les tres formes de comercialització del Nou Peugeot e-208:

– Easy-Charge, o com fer l’accés a les diferents solucions de càrrega més fàcil per als nostres clients:

o Una oferta de solucions de càrrega a domicili o en el centre de treball a través d’una àmplia varietat de material (presa reforçada, Wallbox, Smart Wallbox…), un diagnòstic per a avaluar la instal·lació elèctrica necessària i la millor solució de càrrega i la instal·lació final.
o Una oferta de càrrega pública a través de Free2Move Services, que inclou una targeta de càrrega que permet accedir a una xarxa de més de 85.000 punts en tota Europa: preselecció de les electrolineras depenent de la distància, la velocitat o el preu de la recàrrega. El navegador connectat s’encarrega de guiar al conductor fins al punt de càrrega triat.

– Easy-Mobility, o com assegurar la mobilitat dels clients en qualsevol circumstància:

o Trip Planner: una eina de planificació i organització de desplaçaments llargs per mitjà de Free2Move Services: proposta de trajectes tenint en compte l’autonomia residual i la ubicació de
punts de càrrega en la ruta. L’enviament del recorregut al navegador connectat permet trobar-lo al volant.
o Mobility Pass: mobilitat estesa i garantida gràcies a un abonament inclòs en el lloguer del vehicle, que dóna accés a un vehicle de lloguer en tot moment, depenent de les necessitats.
o E-Coaching: una eina en l’aplicació MyPeugeot permet rebre consells per a optimitzar la conducció i l’autonomia del Nou e-208.
o Serenity, o com inspirar seguretat als clients en el seu descobriment de la mobilitat elèctrica i fer-los gaudir del seu automòbil amb total tranquil·litat:
 Nous simuladors i recorreguts digitals per a ajudar en el pas a l’elèctric en les webs de la Marca Peugeot.
 Contractes de servei i assistència en carretera adaptats. Podran incloure’s en un únic contracte de finançament, per a gaudir del vehicle amb tranquil·litat.

 Certificat de capacitat de la bateria, per a fer més fàcil la revenda de l’automòbil, garantint el nivell de capacitat de la bateria del vehicle.

El Nou Peugeot e-208 ofereix clarament l’accés a una nova mobilitat, amb la llibertat de circular per la ciutat, fins i tot en zones amb circulació restringida.

Nou Peugeot 208: compatible amb les normes Euro6.d

El Nou Peugeot 208 disposa d’una gamma completa de motoritzacions tèrmiques d’última generació que compleix la norma Euro6.d, en els motors gasolina, i Euro6.dtemp en el dièsel. En el que constitueix una oferta única en el segment B, els motors PureTech 100 i 130 estan disponibles amb la caixa del canvi automàtica de
8 velocitats EAT8.

En gasolina hi haurà motors de 3 cilindres amb 1.2 l de cilindrada:

– PureTech 75 S&S
– PureTech 100 S&S 6V o EAT8
– PureTech 130 S&S EAT8

En dièsel, motor de 4 cilindres d’1.5 l de cilindrada:

– BlueHDi 100 S&S 6v

Irresistible

Nou Peugeot 208: disseny afilat i desitjable

El Nou Peugeot 208 adopta un estil exterior distintiu i prou intens per a no necessitar elements cromats: la força d’un disseny expressiu i proporcions homogènies. S’emmarca perfectament en l’estratègia de montée en gamme de la Marca Peugeot.

Més llarg, més ample i més baix que l’actual Peugeot 208, aquesta nova generació compta amb una silueta distintiva que evoca esportivitat, amb línies tibants i pures.

L’amplària de les seues aletes i l’amplitud de les seues formes li confereixen major sensualitat.

Equilibri subtil entre tensió i suavitat.

De perfil, la posició del parabrisa del Nou Peugeot 208 permet disposar d’un capó més llarg. Com a mostra del seu dinamisme, la finestreta de custòdia està molt inclinada i es troba perfectament alineada amb els passos de rodes posteriors.

En la seua versió GT Line o GT, els passos de rodes incorporen motlures en color negre lacat: la silueta es fa més afilada i el diàmetre de les rodes es fa visualment major. En aquestes versions d’alta gamma. les llandes de 17 polzades estan adornades amb elements caragolats que, a més, permeten guanyar en aerodinàmica i reduir el pes fins a 3,6 Kg.

Recognoscible des de la primera ullada, el frontal combina hàbilment una picada d’ullet a la identitat visual del Nou Peugeot 508 en la seua part inferior i una signatura lluminosa de 3 arpes en els fars Full LED (segons versions). El paragolpes davanter està dissenyat en una línia i incorpora, en la seua zona central, una calandra amb una entrada d’aire única. S’integra perfectament en l’estètica general del model i exhibeix amb orgull el Lleó de la Marca Peugeot. La punta del capó porta les xifres 208.

En la línia dels Peugeot 3008, 5008 i 508, la saga del Nou Peugeot 208 es caracteritza per una banda negra que recorre tot el portón del maleter, unint els dos fars posteriors, que mostren tres arpes, il·luminades tant de dia com de nit.

El disseny cal i les formes són tibants. El difusor posterior està disponible en acabat negre lacat i, depenent de la motorització, pot disposar de cánulas de fuita cromades.

A més dels tons de carrosseria estàndard i del sostre Black Diamond, el Nou Peugeot 208 ofereix un ventall de colors que reflecteix perfectament la seua filosofia dinàmica i optimista:

– El Groc Faro metal·litzat.

– El Blau Vertigen, amb tres capes.
– El Roig Elixir amb vernís acolorit: aquest procediment reforça tant la profunditat com la coloració. Aquests tons fan destacar les línies i els volums d’aquest automòbil. Els reflexos estan plens de color.

El Nou Peugeot e-208 es distingeix per trets exteriors recognoscibles des de la primera ullada:

– Calandra del mateix color que la carrosseria.
– Lleons dicroics (procediment que fa canviar el color depenent de l’angle de visió).
– Un logo “e-208″ en la saga i la lletra “e” en les aletes posteriors.

Nou Peugeot 208: high tech, high-touch

Inspirat en el concept-car Peugeot Fractal, el Nou Peugeot 208 compta amb una nova generació del Peugeot i-Cockpit®, un lloc de conducció únic que ja forma part de l’ADN de la Marca Peugeot, amb més de 5 milions de conductors convençuts.

El Peugeot i-Cockpit® del Nou Peugeot 208 recorre a la mateixa estratificació a tres nivells que els altres models de la gamma Peugeot per a aconseguir una ergonomia perfecta.

– Els ulls: les dades apareixen just en el camp de visió del conductor.

Depenent de l’acabat, el quadre d’instruments Peugeot i-Cockpit® 3D presenta la informació en 2 nivells de lectura. En la pantalla elevada, les dades es projecten com un holograma. Aquestes indicacions són dinàmiques. S’acosten a la vista en funció de la seua importància o urgència. D’aquesta manera, el temps de reacció es redueix al voltant de mig segon. En la part central, just damunt dels toggle switches, la pantalla tàctil està disponible en 5, 7 o 10 polzades, segons el nivell d’acabat o les opcions triades.

– Les mans: els materials són agradable al tacte, les unions entre els elements són perfectes, els comandaments tàctils físics estan situats en el millor lloc. Des del nivell Active (segons països), el quadre de comandament compta amb una
decoració de tipus “carboni” en la seua part central. El volant compacte prové de models de segments superiors. En la caixa del canvi automàtica EAT8, el comandament Shift and Park by Wire és intuïtiu i ergonòmic.

Les lleves en el volant permeten canvis de relació en manera manual sense perdre la funció automàtica.

– El cos: l’habitacle forma un cockpit envolupant al voltant dels seus ocupants. Els seients davanters conjuguen un excel·lent confort amb una subjecció perfecta.

El volum i l’arquitectura dels diferents espais del Nou Peugeot 208 han sigut objecte d’una atenció particular. A més dels buits a les portes i la guantera, hi ha 3 zones disponibles en l’eix central del vehicle (segons versions):

– Un ampli compartiment sota el reposabraços que es troba entre els seients davanters.
– Una zona buida butxaques de fàcil accés davant de la palanca de canvis.
– Un enginyós compartiment en la consola central, que pot ocultar-se i permet carregar el telèfon intel·ligent per inducció amb total seguretat. La part posterior de la seua tapa està dissenyada per a poder col·locar un telèfon mòbil en
posició oberta.

Nou Peugeot 208: montée en gamme intel·ligent

El Nou Peugeot 208 estarà disponible en cinc nivells d’acabat: Like, Active, Allure, GT Line i GT.

Les versions d’alta gamma GT Line i GT compten amb elements de disseny distintius:

– Fars Full LED amb una signatura lluminosa de 3 arpes.
– Embellidors en els passos de roda i les motlures de les finestretes en color negre lacat.
– Llandes d’alumini de 17″, amb insercions.
– Habitacle amb detalls cuidats: tapisseria de sostre negre, repunts de color. Admet la possibilitat de triar entre 8 colors en la il·luminació d’ambient, seients dinàmics, pedals d’alumini…

Reservat al Peugeot e-208, l’acabat GT va més enllà amb:

– Una tapisseria exclusiva en Alcantara©/Grisa Greval, associat al teixit tècnic 3D.
– Llandes de 17″ amb insercions exclusives.

Tecnologia d’última generació

Nou Peugeot 208: ultrasegur

Amb el nou Drive Assist, el Nou Peugeot 208 obri la via a la conducció semiautònoma, en disposar de funcions d’ajuda a la conducció d’última generació, en el millor nivell del seu segment:

– Control de creuer adaptatiu amb funció Stop & Go, en versions amb canvi automàtic EAT8 (o Automatic Cruise Control Stop & Go), amb instruccions ajustables de distància de seguretat. Enmig d’un embós, l’arrencada del vehicle és automàtic si la parada ha durat menys de 3 segons. En cas contrari, una simple pressió en el pedal de l’accelerador o en l’extrem del comandament situat sota el volant torna a activar la funció, que està disponible des dels 0 Km/h. Amb la funció 30 Km/h,disponible en caixa del canvi manual, després d’una frenada que comporte una reducció de velocitat que superar aqueixa xifra, el regulador entra en pausa. El conductor, llavors, ha de reprendre el control, desembragar i frenar fins a la detenció del vehicle.

– El Lane Position Assist (LPA), que manté la posició del vehicle, triada pel conductor, en la via de circulació (lligat al ACC Stop & Go).

– Full Park Assist amb funció perimètrica Flankguard (només amb la caixa del canvi automàtica EAT8). En aquests casos, el sistema gestiona automàticament la direcció, l’accelerador i el fre per a entrar i eixir de la
plaça d’aparcament.

– Fre automàtic d’emergència d’última generació (detecta vianants i ciclistes, tant de dia com de nit, a velocitats de fins a 140 Km/h) i alerta de risc de col·lisió.

– Alerta activa de canvi involuntari de carril (o de voral), amb correcció de trajectòria des de 65 Km/h.

– Alerta d’atenció del conductor, per a detectar el seu nivell d’atenció en trajectes llargs i a velocitats superiors a 65 Km/h, per mitjà d’anàlisi de xicotets moviments del volant.

– Encés automàtic de les llums de carretera

– Reconeixement dels senyals de límit i recomanació de velocitat

– Reconeixement estés de senyals (stop, direcció prohibida).

– Sistema actiu de vigilància d’angle mort. La funció està disponible des de 12 Km/h.

– Fre d’estacionament elèctric.

Nou Peugeot 208: ultraconnectat

Perquè el telèfon intel·ligent s’ha convertit en part del nostre dia a dia, la funció Mirror Screen del Nou Peugeot 208 és compatible amb els protocols de connexió MirrorLink™, Apple CarPlay™ i Android Acte™

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací