Turisme destinarà 100.000 euros per a promocionar el turisme cinematogràfic a Peníscola

997

Colomer ha inaugurat amb l’alcalde Andrés Martínez la nova “palmera tecnològica” en la localitat

Actualitat Diària

L’Agència Valenciana del Turisme (AVT) destinarà en 2018 un total de 100.000 euros, que aniran destinats a promocionar els escenaris de rodatges, així com altres productes com la gastronomia, entre uns altres, vinculats al turisme cinematogràfic.

D’aquesta manera l’AVT renovarà per segon any consecutiu el conveni amb l’Ajuntament de Peníscola per a la realització d’un nou pla de promoció del producte cinematogràfic de turisme de Peníscola i de la Comunitat Valenciana.

“L’objectiu és seguir posant en valor les obres cinematogràfiques de referència gravades en la localitat de Peníscola, per a oferir un producte que, a més de no ser estacionari, s’assenta sobre una condició singular, Peníscola ciutat plató“, ha assenyalat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Així ho ha anunciat Colomer durant la seua visita al municipi de Peníscola, on ha inaugurat juntament amb l’alcalde Andrés Martínez, la nova “palmera tecnològica” situada en el passeig marítim.

Per a Colomer, “aquesta palmera és una icona del turisme de la Comunitat Valenciana” i ha assegurat que “és un símbol que ens identifica amb la voluntat de ser una destinació turística”. Aquesta icona, dissenyat per Pepe Gimeno, acaba de complir 30 anys d’història i “li desitgem una llarga trajectòria”.

Francesc Colomer ha manifestat que “més enllà del que representa, aquesta palmera evoca la voluntat de Peníscola de seguir sorprenent al seu visitant i continuar aportant valor a les platges”. “El millor gest d’hospitalitat al turista que vols fidelitzar és sorprendre-li cada any amb una cosa nova”, ha afegit.

Així mateix ha destacat el gran valor de la ciutat de Peníscola, “una destinació referent per als valencians, una de les grans capitals turístiques de la Comunitat amb gran projecció internacional, que hem de saber cuidar”.

Per la seua banda, l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha agraït “el respatler institucional” que atorga al municipi Francesc Colomer, qui al seu judici “és una de les persones que més està recolzant Peníscola”. “Passar per l’administració local -ha continuat- és el secret per a saber quins són les necessitats reals del municipi”.

En aquesta línia, ha recordat el Baròmetre de la Generalitat, recentment publicat, que indica que, a nivell turístic, “tots estan contents amb la gestió del turisme en la província”, ha recalcat.

Finalment, ha donat les gràcies a Turisme per “comptar amb Peníscola para tot i dotar-la d’aquest nou servei”. Per a Andrés Martínez, “la qual cosa fem conjuntament ens fa més competitius”.

Palmeres tecnològiques en 6 platges valencianes

L’Agència Valenciana del Turisme està instal·lant en les platges de la Comunitat Valenciana ‘palmeres tecnològiques’ com a punt de càrrega per a dispositius electrònics portàtils (smartphones, tablets, etc) en els passejos marítims dels municipis de Peníscola, Benicàssim, Cullera, Gandia, Santa Pola i Torrevella.

Aquests dispositius portàtils tenen una doble funció. D’una banda, permeten la càrrega dels dispositius mòbils mitjançant la conversió d’energia solar, i per una altra, serveixen com a eina de màrqueting i imatge i de diferenciació de la destinació turística Comunitat Valenciana, en situar en llocs amb gran visibilitat la imatge icònica de la Comunitat Valenciana.

L’equipament és una estació de càrrega autònoma per a dispositius electrònics portàtils amb presa elèctrica tipus Usb (smartphones, tablets, reproductors tipus mp3, etc.), disposant de diverses cèl·lules solars fotovoltaiques instal·lades en la part alta que capten l’energia per a la càrrega d’una bateria interna i posterior regulació per a la seua distribució a diverses preses simultànies.

Per altra banda, l’Agència Valenciana del Turisme instal·larà nous jocs infantils, prefabricats i desmuntables en les platges valencianes.

Se situaran en 48 platges de la Comunitat Valenciana, 13 en la província de Castelló, 18 en la província de València i 17 en la d’Alacant.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací