El Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral organitza diferents taules de treball els dies 20, 23 i 25

De l’Obsedi formen part Santa Magdalena Benicarló, Vinaròs, Peníscola, Càlig, Alcalà de Xivert, Sant Jordi i Sant Rafel

463

De l’Obsedi formen part Santa Magdalena Benicarló, Vinaròs, Peníscola, Càlig, Alcalà de Xivert, Sant Jordi i Sant Rafel

Actualitat Diària 

El regidor d’Ocupació de l’Ajuntament de Santa Magdalena, Marcos Cervera i la treballadora social, Raquel Escrig, han assistit, a Benicarló, a la presentació de les diferents taules de treball, que els dies 20, 23 i 25 de setembre, es realitzaran en l’espai empresarial, ACTIBEN, en l’antiga seu d´AIDIMA, a Benicarló, organitzades pel Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral (Obsedi Maestrat), del qual forma part Santa Magdalena, al costat de Benicarló, Vinaròs, Peníscola, Càlig, Alcalà de Xivert, Sant Jordi i Sant Rafel.

El programa  es posarà en marxa el dia 20 de setembre amb la taula, ‘Atraure i retindre el talent en el territori. La nova gestió de Recursos Humans’. Es tracta d’una jornada dirigida a empreses, en la qual s’abordaran els problemes de les empreses referents a la contractació, la retenció de talent i la relació amb les diferents administracions en l’àmbit de l’ocupació.

La segona jornada tindrà lloc el 23 de setembre, i porta per títol, ‘FP dual i els certificats de professionalitat. La formació com a via d’accés a l’ocupació’. I cerca donar a conéixer la formació específica existent en el territori. A més, durant la taula de treball es mostrarà als empresaris els diferents tipus de formació, reglada i no reglada.

La tercera i última de les jornades formatives,  serà el dia 25 de setembre i   és més tècnica i  orientada exclusivament a administracions. Durant la jornada es tractaran les diverses problemàtiques que es troben les administracions locals a l’hora d’implementar els programes d’ocupació i de formació.

Les persones interessades a assistir a aquestes jornades formatives poden inscriure’s cridant al: 964 825179 o a través del següent enllaç: https://n9.cl/a2bl

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací