Onda, al 95% de l’ocupació turística gràcies a La Vuelta

441

Actualitat Diària

La ciutat d’Onda es prepara per a acollir aquest dissabte 30 d’agost, als milers d’afeccionats que gaudiran la sortida de la Volta a Espanya.

Per a això, l’Ajuntament d’Onda posa en marxa un gran dispositiu de seguretat policial amb 30 agents que en torn de matí i tarda es disposaran al control i gestió de la seguretat dels ciutadans.

D’altra banda, les patrulles estaran preparades per a atendre qualsevol incidència que succeeixi en el municipi. Se li suma, la coordinació de cent voluntaris que vetllaran per l’èxit d’aquest esdeveniment internacional.

“Viurem una cita històrica a Onda amb l’acolliment d’aquest esdeveniment internacional i estem treballant molt dur perquè tant equips professionals com visitants, i els propis veïns de la ciutat se sentin acollits i gaudeixin de la Volta. Pel que, treballem perquè tot surti perfecte”, ha recalcat el regidor de Ciutat Saludable i Sostenible, Paco Pastor.

Aquest gran esdeveniment esportiu començarà a les 11.00 hores amb l’arribada dels equipo professionals a l’Avinguda Serra d’ Espadà, després hi haurà control de signatures en el pàrquing del Pavelló Poliesportiu Víctor Cabedo. A les 12.25 hores els milers de visitants podran veure als ciclistes recorrent els principals carrers de la ciutat, en aquest moment es podrà veure amb més detall a l’escamot de ciclistes, ja que la carrera neutralitzada es presta a això.

Pastor afegeix: “Oferirem una ambiciosa programació als milers de ondenses i visitants que ompliran la ciutat aquest cap de setmana”. A les 16.00 hores passarà per Onda la 7è etapa de la Volta a Espanya 2019 fins a arribar al Mes de la Costa a Llucena.

Sector hoteler al 95% a Onda

El sector hoteler frega el ple en ocupació hotelera al 95% el cap de setmana de la Volta a Espanya per a atendre els milers de turistes,equips professionals de corredors i altres en la setena etapa de la Volta.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací