Onda presenta una rica agenda cultural per als mesos de gener i febrer

1283

Actualitat Diària

El regidor de Cultura Lluís Pastor ha presentat avui l’agenda cultural dels mesos de gener i febrer amb una programació plena d’actes per a tots els públics. Música, cinema, literatura i altres ompliran el principi d’any.

Amb el concert d’Onda Big Band en diumenge 7 que va tancar les festes nadalenques ha començat l’agenda cultural del 2018. Els dos primers mesos es podrà gaudir del sèptim art, amb projeccions de pel·lícules per als majors i per als més menuts. Amb cinema d’estrena com ‘Perfectos desconocidos’ o ‘Wonder’ el dissabte dia 20, quina recaptació serà per a una ONG local. També serà plat fort ‘Fuera de Carta’, comèdia interpretada per Javier Cámara, que interpreta a un cuiner de prestigi al barri de Chueca, en Madrid, que treballa de valent per tal de guanyar l’estrela Michelin. Aquesta ha estat programada per Hosturionda a col·lació de la cita ‘Onda Gastronòmica’ que tindrà lloc a la localitat del 12 de Gener al 4 de febrer.

Per altra banda els més menuts podran gaudir de projeccions com ‘Cars 3’ o ‘Capità Calçotets’, entre altres, i els adolescents del cinema juvenil amb ‘Miss Peregrini’s Home for Peculiar Children’. La programació cinematogràfica afegeix a més, ‘En Xicotet’ la I Mostra Audiovisual Vila d’Onda, on s’han presentat més de 100 curts.

Agenda cultural gener febrer Onda 2018La programació teatral tindrà també diversitat per a tots, com el musical de ‘Pinocho’, la ja consolidada ‘lliga d’improvisació’ que començarà el diumenge 4 de febrer i ‘Chefs’ obra feta només amb gestos.

També podrem gaudir de música al teatre, de la mà d’Ocultas Producciones, amb ‘Toni Bright’ i ‘Synergein’ per al 16 de febrer. Exposicions i presentacions de llibres, com el de l’escriptor local Vicent Pallarés amb ‘Les llàgrimes d’Orfeu’ ompliran una variada agenda cultural que es podrà trobar a la web de l’Ajuntament, i de forma física el butlletí, al mateix Consistori, la Casa de la Cultura, i comerços i establiments d’Onda.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací