La residència de la Tercera Edat de Vinaròs començarà a ser una realitat en agost

375

L’empresa Gimecons serà l’encarregada de crear la residència a sobre de l’actual Centre de Dia per oferir 145 places públiques, a més de suposar la futura creació de 75 llocs de treball per atendre als residents

Actualitat Diària

Vinaròs cada vegada està més a prop d’aconseguir la residència de la Tercera Edat, l’empresa encarregada de la gestió del Centre de Dia, L’Onada, ha adjudicat les feines de construcció a Gimecons, que haurà d’executar totes les obres en termini de 15 mesos. El nou espai disposarà d’una superfície de 5.400 metres quadrats, amb capacitat per a 145 places públiques, distribuïdes entre 54 habitacions doble i 37 simples. D’altra banda, també tindrà zones compartides, dos terrasses, gimnàs i molts més serveis per tal de garantir una estada de qualitat als usuaris.
L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha qualificat aquesta notícia de molt positiva, assenyalant que “la residència de la Tercera Edat no només serà un important avenç en la qualitat assistencial al municipi, sinó que també es beneficiarà tota la comarca”. Pel que fa al projecte l’alcalde insistia que “ha sigut possible gràcies a la feina conjunta de les diferents administracions i governs municipals, amb el seu origen durant la legislatura de Jordi Romeu, que va iniciar els primers passos gràcies al Pla E de l’expresident Zapatero i que van donar continuïtat les posteriors corporacions locals”.

D’altra banda, Alsina també ha volgut destacar la gran feina que s’ha realitzat des de l’equip de Serveis Socials de l’Ajuntament, encapçalat per Antonio Valenzuela, assenyalant que han sigut una peça clau per al desenvolupament del projecte, que per fi començarà a ser una realitat a partir del mes d’agost.

En referència a les obres, l’empresa tindrà una dificultat afegia al haver de construir la residència a sobre del Centre de Dia, tot i així, es preveu que un cop comencen les feines, al mes d’agost, s’executen en un termini de 15 mesos. Cal destacar que l’Ajuntament serà l’encarregat de supervisar tots els treballs perquè s’ajusten al projecte presentat per l’empresa gestora, L’Onada.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací