L’Ajuntament de Nules programa cinc actuacions del Grup de Veus Música Viva al Teatre Alcàzar

Es vendran abonaments per un preu de 25 euros per a assistir a tres d’aquests espectacles

287

Es vendran abonaments per un preu de 25 euros per a assistir a tres d’aquests espectacles

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules i el Grup de Veus Música Viva han presentat la programació cultural que aquesta agrupació local protagonitzarà en la present temporada 2019/2020. De manera que s’han programat un total de cinc actuacions que tindran lloc els dies 9 d’octubre, 2 de novembre, 28 de desembre de 2019 i 4 d’abril i 4 de juliol de l’any 2020.

Com a novetat cal assenyalar que es vendran abonaments per un preu de 25 euros per a assistir a tres d’aquests espectacles ja que els concerts dels dies 9 d’octubre i 4 de juliol seran d’entrada gratuïta”, comenta la regidora de Cultura, M. José Esteban.

No obstant això, les persones interessades podran adquirir l’entrada a la taquilla del Teatre Alcàzar abans de cadascuna de les actuacions per un import de 15 euros. Els abonaments es podran adquirir en l’estand que el Grup de Veus Música Viva tindrà a la Fira Agrícola els dies del 19 al 22 de setembre i en diferents establiments col·laboradors.

Des del Grup de Veus Música Viva, el seu director Miguel Ángel Martínez, assenyala que “a Nules tenim el privilegi de tindre un teatre únic per a albergar grans espectacles musicals i culturals. De fet hem treballat per a dissenyar una temporada que comptarà amb cinc projectes diferents però que tindrà una continuïtat amb l’incorporació més endavant d’altres actuacions”.

En concret el pròxim 9 d’octubre tindrà lloc la primera intervenció amb el concert del Dia de la Comunitat, en el que es recrearan  moments de l’existència mora en la zona i la reconquesta d’aquestes terres per part de les tropes del rei en Jaume I; el concert del dia 2 de novembre estarà protagonitzat per la música de Georges Bizet destacant l’òpera Carmen; l’actuació programada per al 28 de desembre comptarà amb bandes sonores de reconegudes pel·lícules; mentre el dia 4 d’abril serà el Dia de l’Òpera; i la programació es tancarà en la terrassa de l’Estany de les Platges de Nules, el dia 4 de juliol, amb una Trobada de Corals de tot el territori espanyol.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací