Nules prepara la contractació d’11 joves per a un períodie d’un any a jornada completa

Enguany, el SERVEF ha incrementat les ajudes a la població de laPlana Baixa en 92.600 euros

780

ActualitatDiària

Nules ha rebut una subvenció de més de 200.000 euros per a la creació d’ocupació juvenil a la localitat. De manera que el SERVEF ha concedit una ajuda total de 218.113,56 euros per a la contractació d’onze joves qualificats per un període d’un any i a jornada completa. En concret, el consistori contractarà un tècnic mitjà agent de desenvolupament local (AEDL), un tècnic en urbanisme (TAG), un tècnic arquitecte; un tècnic d’animació sociocultural, i un tècnic d’arxiu, tots ells joves menors de trenta anys amb experiència laboral; i un tècnic secretaria-personal (TAG), un tècnic mitjà d’agricultura i medi ambient, un tècnic mitjà  en igualtat i gent major, un tècnic mitjà en biblioteca, un tècnic en serveis generals i patrimoni i un administratiu en urbanisme que no hagen treballat i als quals se’ls farà un contracte en pràctiques.

“Aquestes subvencions que hem rebut s’emmarquen en els programes de contractació de joves qualificats inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil on un dels requisits és ser menor de 30 anys. Així doncs, una vegada més Nules ha sigut afavorit en les polítiques d’ocupació que s’estan duent a terme en el territori valencià. De fet, el SERVEF ha incrementat les ajudes a la nostra població en 92.600 euros ja que l’any passat ens van concedir 125.513,16 euros i enguany l’ajuda és de 218.113,56 euros per la qual cosa podrem contractar més joves passant de sis a onze”, explica la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

En concret, es tracta de dues subvencions anomenades Empuju i Emcuju, la primera amb una quantitat de 117.120,48 euros va destinada a persones joves majors de 16 anys que estiguen inscrites en el Programa de Garantia Juvenil; i la segona té una ajuda de 100.993,08 euros i l’objectiu és la contractació de persones joves amb una qualificació professional reconeguda com ara una llicenciatura, diplomatura, grau, formació professional o certificat de professionalitat i que també estiguen inscrites en el Programa de Garantia Juvenil.

“A l’hora de demandar les qualificacions per a contractar joves de Nules hem tingut en compte les necessitats de les diferents àrees municipals, cal recordar que un dels requisits per a poder fer aquestes contractacions és que els joves estiguen inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil”, conclou la regidora de Polítiques d’Ocupació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací