Nules posa en marxa el primer Viver d’Empreses per tal d’habilitar un espai físic per als emprenedors

472

L’Ajuntament de Nules ha posat en marxa una iniciativa nova enfocada a promocionar i fomentar l’emprenedoria al municipi. De manera que ha convocat la I edició del Programa Viver d’Empreses Nules, amb la qual es vol facilitar un espai físic a emprenedors de la localitat perquè puguen desenvolupar la seua activitat econòmica en la fase inicial.

El termini per a presentar candidatures finalitzarà el pròxim dia 10 de desembre, “hi haurà un comité avaluador que seleccionarà un màxim de sis projectes. La idea és ajudar els emprenedors nous a posar en marxa el seu projecte, per aquest motiu els facilitarem un espai dins de l’edifici Natiu, antiga Cambra Agrària, i els acompanyarem en la recerca de finançament públic o privat”, explica el regidor de Desenvolupament Local, César Estañol.

Així doncs, entre els criteris que es tindran en compte per a avaluar els projectes presentats cal destacar l’originalitat de la idea i diferenciació del producte o servei; coneixement del mercat i de la competència; viabilitat tècnica i comercial; viabilitat econòmica i financera; capacitat tècnica i empresarial de l’equip promotor; potencial de creixement de l’empresa; llocs de treball que es crearan; innovació, o la diversificació de l’economia local.

Els candidats seleccionats podran treballar en format de cotreball en l’espai cedit per l’Ajuntament fins al mes de gener de l’any 2019. A més de la taula de treball disposaran de sala de reunions i de sala de formació que compartiran amb els projectes que formen part del Projecte Focus d’Empreses que compta ja amb la segona edició. No obstant això, abans de finalitzar el projecte l’Ajuntament ajudarà els emprenedors a buscar un espai físic a Nules que s’adapte a les seues necessitats per a continuar desenvolupant l’activitat econòmica.

“Hi ha empreses i entitats locals interessades en aquest projecte i que han mostrat la seua disposició a participar-hi i ajudar els emprenedors nous”, matisa César Estañol.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací