L’Ajuntament de Nules i FACSA renoven la totalitat de la xarxa d’aigua potable de Mascarell

441

La renovació permet així millorar la qualitat en la prestació del servei, en solucionar els problemes que presentaven les anteriors canalitzacions

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules i FACSA, l’empresa encarregada del servei de proveïment en la localitat, es troben en procés de finalització dels treballs de renovació integral de la xarxa de distribució d’aigua potable en el municipi. Un projecte que forma part del Pla de Millores de la Infraestructura Hidràulica de Nules i que també contempla la renovació de les escomeses domiciliàries de la zona.

Segons han explicat des de FACSA, la iniciativa “s’emmarca en el pla de transformació integral que s’està duent a terme a l’interior del recinte emmurallat i que també inclou millores en la regulació i funcionament del sistema de distribució d’aigua potable a Mascarell”.

En aqueix sentit, s’han instal·lat 1.864 metres de noves conduccions de polietilé, així com 150 escomeses domiciliàries en habitatges, 39 vàlvules de seccionament, 13 boques de reg i dos hidrants.

L’alcalde i regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Nules, David García, ha destacat la importància d’aquestes obres, perquè “es tracta d’una actuació molt important per als veïns de Mascarell, ja que s’assegura el subministrament permanent d’aigua i a més també ens permet millorar el sistema de conducció”.

Aquest nou projecte completa a més la recent ampliació que s’ha dut a terme en la xarxa de distribució d’aigua potable des de l’avinguda Senda Mitjana fins a la població de Mascarell. Durant les obres s’ha instal·lat una nova canonada de polietilé de 75, 90 i 110 mil·límetres que substitueix a l’actual de fibrociment de 50 mil·límetres.

La renovació permet així millorar la qualitat en la prestació del servei, en solucionar els problemes que presentaven les anteriors canalitzacions a causa de l’antiguitat de la xarxa i a la dificultat que comportava l’execució de les reparacions, en tractar-se d’un entorn protegit pel seu elevat valor històric.

D’aquesta manera, amb l’execució d’aquest nou projecte, totes dues entitats reforcen el seu compromís amb la millora constant dels recursos hídrics de la localitat i la prestació de serveis de qualitat a la ciutadania.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací