Nules inverteix en el projecte de lluita conta el càncer ‘Apadrina una Perruca’ del Hospital Provincial

Es tracta de la recaptació que es va obtindre en la cinquena edició de la marxa contra el càncer de mama al més d'octurbre

726

ActualitatDiària

L’Ajuntament de Nules en col·laboració amb l’Associació de Dones per la Igualtat i el Projecte Rosa contra el Càncer de Mama de la localitat s’han sumat al projecte solidari “Apadrina una perruca” de la Fundació de l’Hospital Provincial amb la donació de 900 euros.

“Es tracta de la recaptació que vàrem obtindre en la cinquena edició de la marxa contra el càncer de mama celebrada a Nules el passat mes d’octubre. És una manera de col·laborar en aquest projecte social on poden acudir de manera gratuïta totes les dones que necessiten una perruca com a conseqüència del tractament d’aquesta malaltia”, assenyala el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

El projecte “Apadrina una perruca” va nàixer a iniciativa d’una pacient que a causa del tractament va perdre els cabells i en comprovar els preus de les perruques va decidir organitzar esdeveniments solidaris per a recaptar fons per a comprar perruques i posar-les a disposició de les malaltes oncològiques de la província de Castelló.

Aquest projecte va començar al mes de juny de l’any 2015 i des d’aquest dia la Fundació Provincial ha donat un total de 150 perruques a pacients amb càncer de la província de Castelló.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací