Nules fa una crida unànime en contra de la violència masclista a la Plaça Major 

418

S’ha llegit un manifest i durant tota la setmana actes com il·luminació en morat i la programació es tancarà amb la pintada d’un mural reivindicatiu

Actualitat Diària

Representants de diferents col·lectius, d’associacions locals i de la Corporació Municipal s’han reunit aquest matí a la Plaça Major de la localitat per a manifestar públicament la seua repulsa a la violència masclista mitjançant la lectura d’un manifest.

IMG_3998Aquest acte s’emmarca en la programació que al llarg d’aquesta setmana s’ha dut a terme per a commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere que es celebra el 25 de novembre. Així durant tota la setmana a més de la realització de diferents actes, la font de la plaça Major ha estat il·luminada i a les façanes dels col·legis i associacions del municipi s’han penjat mans morades pintades per l’alumnat de cadascú dels centres educatius, “amb aquesta iniciativa volem donar visibilitat a la setmana contra la Violència de Gènere i sensibilitzar als diferents sectors de la població”, comenta el regidor de Polítiques d’Igualtat, Antonio Romero.

La programació es tancarà amb la pintada d’un mural reivindicatiu en homenatge a les dones assassinades pel terrorisme masclista i que es durà a terme els dies 24, 25, 26 i 27 de novembre.

IMG_4034

Així doncs, la regidoria de Polítiques d’Igualtat ha compta aquests dies amb la col·laboració de l’Associació Contra el Càncer, l’Associació d’Ames de Casa, l’Associació de Jubilats i Pensionistes Cantalobos, l’Associació de Dones per la Igualtat de Nules (ADIN), Manos Unidas, CEAM i la Unitat de Respir.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací