Nules donarà suport a la vaga general convocada pel sector primari espanyol el 18 i 19 de setembre

279

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules ha aprovat en sessió plenària, celebrada el passat dijous, una declaració institucional amb la que es recolza la vaga general convocada pel Sector Primari Espanyol per als pròxims dies 18 i 19 de setembre.

Aquesta convocatòria està motivada per la situació actual en la que es troba tot el sector afectat, entre altres factors, pels acords que en els últims anys la Unió Europea ha signat amb tercers països que han perjudicat principalment al sector agrari.

Cal assenyalar que entre les diferents associacions que formen part del grup organitzador està l’Associació de Llauradors de Nules, a més de l’Associació de Llauradors de Moncofa, i l’Associació Provincial de Llauradors de la Clementina amb seu en la Vilavella juntament amb altres entitats procedents d’Oliva, o de poblacions d’Almeria, Zamora, Extremadura,  Castella-la Manxa, i Murcia, entre altres.

“Els grups municipals amb representació en l’ajuntament de Nules (CeN, PP, PSPV-PSOE i Més Nules) seguim recolzant amb unanimitat accions en defensa de la nostra citricultura i del sector agrari i així ho demostra aquesta declaració institucional amb la que volem recolzar aquesta vaga general. De fet, des de l’institució local s’intentarà facilitar les condicions laborals als treballadors que vulguen sumar-se a aquesta vaga”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací