Nissan promociona els vehicles elèctrics a través d’una excursió que han gaudit uns 800 estudiants

329

Actualitat Diària

Nissan, que es troba a la Zona Franca de Barcelona, ha rebut la visita de més de 800 alumnes procedents de 20 centres educatius diferents per a conèixer el procés de fabricació d’una vehicle i descobrir la mobilitat elèctrica. Les vacances d’estiu ja arriben, però aquests nens i nenes han apurat el curs i han pogut observar des de dins com funciona una fàbrica de cotxes, però, el més important: saber com funcionen i es produeixen els vehicles elèctrics. Aquestes visites han pogut ser possibles des de gener gràcies a l’estratègia de sostenibilitat de Nissan per a construir un món més net, segur i just, així, els alumnes han pogut sumar aquesta experiència als seus records acadèmics.

Així doncs, alumnes de diferents etapes acadèmiques (Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius de Formació Professional i universitaris) han estat testimonis dels processos de desenvolupament en la fabricació de ‘pick ups’ i, especialment, de la furgoneta de zero emissions e-NV200, feta exclusivament a Barcelona per a tothom. A més, els alumnes també han tingut l’oportunitat de conèixer el Nissan Brand Centri, un espai d’exhibició de Nissan Europa amb una superfície de 1.400 metres quadrats situat a l’interior del recinte de la factoria.

Nissan es presenta com a líder del vehicle elèctric i de la mobilitat intel·ligent. En les diferents visites que ha rebut, la marca ha buscat explicar als seus visitants que la mobilitat elèctrica no és sol una forma de conduir, sinó una filosofia de vida que porta amb si la protecció del medi ambient i de l’entorn. A més, aquests tours han permès mostrar a les noves generacions una visió única de la importància del treball en equip i de la coordinació en l’activitat de la planta. D’altra banda, els alumnes han pogut optar a continguts pràctics a assignatures relacionades amb la tecnologia i la ciència.

La planta de Zona Franca va començar a operar en 1983 i en ella treballen actualment més de 3.000 persones. En aquest centre es produeixen les ‘pick ups’ Nissan Navara, Renault Alaskan i Mercedes-Benz X Class així com la furgoneta NV200 i la seva versió 100% elèctrica, l’e-NV200. En 2018 va produir més de 82.000 vehicles, del quals pràcticament el 90% es van destinar a més de 40 mercats de la resta de la UE i el món.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací