Nissan porta la seva estratègia de Mobilitat Intel·ligent al Saló Internacional de la Logística de Barcelona

463

Actualitat Diària

Demà comença l’edició número 21 del Saló Internacional de la Logística (SIL Barcelona), la fira de logística, transport i cadena de subministrament líder en el sud d’Europa. En aquesta edició se celebrarà del 26 al 28 de juny en el recinte de Fira de Barcelona de Montjuïc. Nissan estarà present amb un estand dedicat a la tecnologia, on el públic podrà contemplar les possibilitats i beneficis de l’electrificació en la societat a través de l’estratègia de la marca Nissan Intelligent Mobility.

El SIL 2019 tindrà com a eix transversal l’impuls a la logística 4.0 i sostenible, dues de les principals tendències del sector amb implicacions directes en la mobilitat elèctrica. Aquesta va més enllà de l’àmbit dels automòbils, ja que té una especial incidència en el repartiment urbà en el centre de les ciutats, vinculat a un fenomen en auge com és el comerç electrònic. Aquest repartiment es realitza cada vegada més mitjançant furgonetes elèctriques, on la Nissan e-NV200 de 40kWh compta amb avantatges d’autonomia, confort i càrrega superiors a la dels seus competidors. Aquest vehicle 100% elèctric és l’element indispensable per a assegurar un repartiment de mercaderies d’última milla totalment sostenible i respectuós amb la salut.

En l’estand de Nissan els visitants podran veure aspectes tan nous com el sistema del Vehicle Connectat a la Xarxa (Vehicle to Grid -V2G-). Aquest esquema converteix als vehicles elèctrics en unitats mòbils d’energia neta l’electricitat de la qual no usada es podrà enviar de tornada a la xarxa per a alimentar llars, oficines, escoles i hospitals.A més, els professionals podran conèixer més del proyectoxStorage, gràcies al qual els consumidors poden estalviar diners emmagatzemant energia solar i procedent de la xarxa elèctrica.

La visita a l’estand de Nissan serà una experiència única on els assistents podran observar l’evolució d’una marca des d’un concepte de fabricant de vehicles, passant per ser un proveïdor de mobilitat i finalitzar en un proveïdor de serveis energètics.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací