Nissan LEAF for women, una experiència elèctrica per a un públic amb molt de criteri

370

Actualitat Diària

El mes de juliol passat, 30 dones es van reunir a Madrid perquè pogueren comprovar de primera mà les qualitats del vehicle elèctric més venut del món, el Nissan LEAF i pogueren opinar sobre el vehicle i, en general, sobre la mobilitat elèctrica i el seu present i futur. Un esdeveniment que va ser organitzat pel Grup LUIKE

En la primera part de la jornada, les 30 lectores van gaudir de l’exposició del cap tècnic de Autofácil i EVO, Álvaro Sauras que va donar a conéixer l’apartat tecnològic i les particularitats que presenta la conducció d’un cotxe elèctric.

Posteriorment, les participants van poder gaudir d’una ruta de 70 quilòmetres per la Serra de Madrid a bord del Nissan Leaf amb bateria de 40 kWh. Durant la prova de conducció, van posar a prova el seu funcionament en diferents tipus de carreteres i van experimentar amb assistents a la conducció com l’e-Pedal, que permet decelerar sense usar el pedal del fre, o el ProPilot que manté de manera automàtica la distància amb el cotxe precedent i el manté dins del seu carril.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací