Nissan LEAF e+ és el model elèctric més venut a Espanya durant els primers cinc mesos de 2019

287

Actualitat Diària

Les últimes versions de la família Nissan LEAF ja estan disponibles en tota Europa, i això inclou el LEAF e+ de major autonomia, que ja ha rebut més de 8.000 comandes des de la seva presentació al gener, aprofitant la posició del LEAF com el vehicle elèctric més venut a Europa l’any passat.

El Nissan LEAF e+ es va presentar al Japó a principis d’aquest any i ofereix als clients tota una gamma de millores tecnològiques que se sumen als avantatges que ja ofereix la guardonada família d’aquest vehicle elèctric. El LEAF e+ és el model insígnia de la gamma i amplia encara més si cap l’atractiu i avantatges d’aquest vehicle, els lliuraments del qual ja han començat i que està disponible per a proves en els concessionaris.

Nissan és líder indiscutible en la mobilitat elèctrica. Nissan ha superat ja amb escreix la barrera de les 1.000 unitats de vehicles elèctrics matriculats a Espanya. En concret, Nissan ha matriculat en els cinc primers mesos de l’any un total de 1.270 unitats, la qual cosa representa un increment del 150% i una quota del mercat elèctric del 25%, és a dir, un de cada quatre vehicles elèctrics venuts a Espanya és un Nissan.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací