Nissan incrementa les seves vendes en el mercat de turismes un 4.1% durant el mes de maig

299

Actualitat Diària

Les matriculacions de turismes han descendit el mes de maig un 7,3% respecte al mateix mes de l’any anterior. La incertesa política al nostre país continua marcant les decisions de compra dels consumidors.

En aquest entorn, Nissan ha matriculat un total de 5.170 turismes el mes de maig, la qual cosa suposa un creixement del 4,1%, amb una quota del 4,1%. En el que portem d’any, Nissan acumula unes matriculacions totals (inclosos vehicles comercials) de 28.396, la qual cosa significa una quota del 4,3%.

Cal destacar la posició del Nissan Qashqai que manté en els cinc primers mesos de l’any el lloc número 2 en el ránking de models més venuts del nostre país, amb un creixement del 6% en un mercat total a Espanya que cau en el període acumulat un 5%.

Els crossovers es mantenen com el pilar del mercat. Aquests vehicles representen ja el 45% del total mercat i acumulen un creixement del 9%, mentre que el mercat espanyol cau de forma continuada, especialment en el segment particular. Nissan, única marca, que ja ha sobrepassat la barrera dels 400.000 crossovers matriculats a Espanya.

D’altra banda, Nissan és líder indiscutible en la mobilitat elèctrica. Nissan ha superat ja amb escreix la barrera de les 1.000 unitats de vehicles elèctrics matriculats a Espanya. En concret, Nissan ha matriculat en els cinc primers mesos de l’any un total de 1.270 unitats, la qual cosa representa un increment del 150% i una quota del mercat elèctric del 25%, és a dir, un de cada quatre vehicles elèctrics venuts a Espanya és un Nissan.

El Nissan LEAF es manté com un líder sòlid en aquests primers cinc mesos de l’any, amb un total de 906 unitats amb un creixement del 173%. Nissan LEAF manté una quota del 21% en el mercat de turismes elèctrics a Espanya, la qual cosa significa que un de cada cinc turismes elèctrics venuts a Espanya és un Nissan LEAF.

D’altra banda, la furgoneta elèctrica e-NV200 fabricada a Espanya continua amb els seus excel·lents números i en el que va d’any acumula unes vendes de 364 unitats, la qual cosa representa un creixement del 186% i una quota de mercat del 44%, és a dir, gairebé una de cada dues furgonetes elèctriques venudes a Espanya és una Nissan e-NV200 fabricada a Espanya.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací