Nissan incrementa la producció a Barcelona de la seva furgoneta 100% elèctrica e-NV200

313

Actualitat Diària

Nissan Motor Ibèrica impulsa la producció de la furgoneta elèctrica e-NV200 a Barcelona. La companyia, pionera i líder en la fabricació de vehicles 100% elèctrics a Espanya, ha reprès l’activitat aquesta setmana amb un augment en el ritme de producció d’aquest vehicle, fins a aconseguir les 79 unitats diàries. En els set primers mesos de 2019, Nissan ja ha fabricat més de 7.000 furgonetes e-NV200, la qual cosa representa un increment del 126% en relació al mateix període de l’any anterior i mil unitats més que les assemblades durant tot 2018.

Per a poder fer front a aquest augment de l’activitat, Nissan ha aprofitat l’aturada estival per a augmentar la capacitat de la planta de bateries, situada dins de la planta de de la Zona Franca, que una vegada completada, després de Nadal, augmentarà un 50% la capacitat d’assemblatge de bateries. És la segona vegada en menys d’un any que Nissan decideix ampliar aquesta infraestructura, obrint així noves oportunitats per a nous creixements de la producció en el futur.

Els nous plans comportaran la introducció d’un tercer torn productiu en la planta de bateries, que començarà a implementar-se al setembre. A més, des de setembre fins a desembre 2019, la companyia convocarà diversos dissabtes de treball per a donar resposta a aquest augment de la demanda.

La fàbrica de Barcelona de Nissan Motor Ibèrica és l’únic centre mundial de la multinacional japonesa que fabrica l’e-NV200 des de 2014. El 89% de la producció s’exporta, proveint mercats de tot el món, la qual cosa demostra la competitivitat de les operacions industrials de Nissan a Espanya.

La bateria de 40kWh ofereix una autonomia de fins a 280 quilòmetres, la qual cosa suposa un augment del 60% respecte a la versió anterior versió, que comptava amb una bateria de 24kWh.

Aquestes característiques han permès que aquesta furgoneta zero emissions hagi tingut una bona rebuda pels clients. A Espanya, la furgoneta e-NV200 és líder en el seu segment amb una quota del 42% del mercat en el primer semestre de 2019. Gairebé una de cada dues furgonetes elèctriques venudes a Espanya en aquest període va ser una Nissan e-NV200. A més, va ser el vehicle comercial lleuger de zero emissions més venut en 10 mercats europeus l’any passat, incloent Espanya, Regne Unit, Itàlia, Noruega i Països Baixos.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací