Nissan entrega 62 models LEAF per a la flota municipal de l’Ajuntament de Madrid

207

Actualitat Diària

Nissan ha fet lliurament de 62 LEAF a l’Ajuntament de Madrid, la flota elèctrica més gran que s’ha lliurat a Madrid fins al moment. La delegada de Medi Ambient i Mobilitat, Inés Sabanés; el delegat de Salut, Seguretat i Emergències, Javier Barbero, i el delegat d’Economia i Hisenda, Jorge García Castaño, han presentat avui la nova flota elèctrica municipal de l’Ajuntament de Madrid.

Aquest vehicle, el Nissan LEAF, el vehicle elèctric més venut d’Espanya, d’Europa i del món està contribuint a canviar les regles de joc. Sens dubte, les Institucions tenen un paper important que jugar en la promoció del vehicle elèctric i l’Ajuntament de Madrid demostra amb el llançament de la nova flota elèctrica municipal la seva intenció clara i inequívoca d’apostar per les zero emissions.

És el major lliurament de vehicles elèctrics i de zero emissions a un ens públic que ha realitzat una marca a Madrid. Madrid, és un emplaçament clau per al desenvolupament del vehicle elèctric. El mes de gener, a Madrid es van matricular un de cada dos vehicles elèctrics que es van vendre a Espanya el que dóna una idea de la importància de Madrid com a ciutat de promoció de les zero emissions.

En aquest context, Nissan, el Nissan LEAF amb un total de 108 unitats ha liderat el mercat madrileny el mes de gener de 2019 amb una quota del 33%, és a dir, un de cada tres turismes elèctrics matriculats a Madrid ha estat un LEAF.

L’aposta de Nissan pel vehicle elèctric continua sent clara i decidida. Aquest mateix mes, Nissan ha llançat el seu Pla MOVALT per a tota Espanya de manera que els compradors de LEAF durant el mes de Febrer es podran beneficiar d’un descompte de 5.500 euros. El descompte Nissan MOVALT de 5.500 € té un avantatge addicional respecte als incentius governamentals ja que no està subjecte a retenció tributació fiscal, per la qual cosa és molt més beneficiós per als clients.

La decisió de Nissan de llançar aquest pla d’incentius de la marca, té com a objectiu continuar impulsant el lideratge de la marca en aquest segment i davant la incertesa generada cap als clients pels successius retards en el llançament dels plans d’incentius a la compra per part del Govern, que continuen frenant el desenvolupament del mercat del vehicle elèctric a Espanya.

En definitiva, les Administracions han de ser impulsores dels nous avanços i les tecnologies que estan sorgint. Aquesta és una estratègia a la qual s’ha sumat l’Ajuntament de Madrid i un dels pilars claus del Pla Estratègic de Nissan per al Vehicle Elèctric. Per això, Nissan aplaudeix la decisió de l’Ajuntament de Madrid de modernitzar la seva flota de vehicles. És un pas més en la bona direcció.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací