Nissan convoca a professionals tecnològics per a impulsar la seva innovació logística en la feria de Barcelona

292

Actualitat Diària

Nissan aplica els principis de producció sincronitzada amb la demanda dels diferents clients des que aquests sol·liciten el seu automòbil en un concessionari, seguint el concepte japonès de Douki Seisan. En aquest procés l’organització logística resulta clau, ja que permet una major optimització en termes d’eficiència, qualitat, cost i temps de lliurament dels components del vehicle en tota la cadena de subministrament. Per a la cerca de solucions innovadores en aquest camp i connectar amb el talent més disruptivo Nissan participarà en el Saló Internacional de la Logística (SIL Barcelona), la fira de logística, transport i cadena de subministrament líder en el sud d’Europa.

Aquest esdeveniment, organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, se celebrarà del 26 al 28 de juny en el recinte de Fira de Barcelona de Montjuïc. El SIL 2019, que celebrarà aquest any la seva vint-i-unena edició, comptarà amb 650 empreses, 50 més que l’any passat. El saló tindrà com a eix transversal l’impuls a la logística 4.0 i sostenible, dues de les principals tendències del sector amb efectes directes en la mobilitat.

En l’estand de Nissan en el saló, els emprenedors, professionals i startups tecnològiques que ho desitgin podran presentar a directius de la companyia les seves solucions creatives i innovadores per a optimitzar els processos de la cadena de subministrament en el nou entorn digital que afronta la indústria de l’automòbil. A canvi Nissan podrà oferir-los totes les seves capacitats per a provar noves tecnologies, utilitzar les seves infraestructures i tenir accés al mercat.

“Les innovacions més disruptivas estan sent liderades per professionals del sectorcon estructures àgils per a afrontar ràpidament els canvis. Participar en el SIL 2019 ens ajuda a trobar talent tecnològic, aprendre i treballar en xarxa amb tots els agents de l’ecosistema d’innovació”, assenyala Francisco Durán, responsable de Logística de Nissan Motor Ibèrica (NMISA).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací