Nissan celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb un augment de la producció 100% elèctrica

270

Actualitat Diària

Avui, en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, Nissan vol destacar una vegada més el paper crucial que té el vehicle elèctric en la reducció d’emissions i la protecció de l’entorn i la qualitat de vida a les ciutats.

Per a Nissan la mobilitat elèctrica no tracta únicament de la fabricació d’aquest tipus d’automòbils, els models Leaf i e-NV200, sinó que busca aconseguir un canvi en la societat i conscienciar sobre la necessitat d’un model energètic més sostenible per a reduir al màxim les emissions a l’atmosfera. El vehicle elèctric és l’element clau per a aconseguir aquest objectiu i Nissan ja ha venut més de 420.0000 unitats d’aquests vehicles a nivell global, la qual cosa ha evitat l’emissió de 850.000 tones de CO2.

La planta de Nissan de Barcelona, pionera en la fabricació de furgonetes elèctriques a Espanya, va fabricar unes 6.000 unitats de la e-NV200, la qual cosa suposa un increment del 50% respecte a 2017. En els cinc primers mesos de 2019 la producció va superar les 5.300 unitats, un 240% més que en el mateix període de l’any anterior.

“Des de 2014 hem fabricat més de 25.000 unitats de la e-NV200, exportant-les a tothom. En Nissan Motor Ibèrica contribuïm a la creació d’un ecosistema elèctric que ens ajuda a impulsar una societat més neta i sostenible”, afirma Naiara Villanueva, directora de Producció de la planta de Nissan a Barcelona.

Gràcies als models Leaf i e-NV200, Nissan lidera el mercat de vehicles elèctrics a Espanya els cinc primers mesos de 2019 amb una quota de mercat del 25%, per la qual cosa un de cada quatre vehicles elèctrics venuts a Espanya és un Nissan. El Nissan LEAF i l’e-NV200 lideren els seus segments amb una quota del 22% i el 44% respectivament. En aquests moments, gairebé 1 de cada dues furgonetes elèctriques venudes a Espanya és una Nissan e-NV200 fabricada a Espanya i un de cada quatre turismes elèctrics és un Nissan LEAF.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací