Nissan arranca una nova etapa de disseny i rendiment en el Saló de l’Automòbil de Tòquio

335

Actualitat Diària

Nissan obri hui una nova etapa de disseny i rendiment amb el llançament de dos prototips elèctrics durant el Saló de l’Automòbil de Tòquio 2019.

Els prototips Nissan Ariya i Nissan IMk són els més recents exemples de la Mobilitat Intel·ligent Nissan, la visió de l’empresa per a canviar la manera d’impulsar, conduir i integrar els vehicles en la societat.

Aquests prototips apunten en la direcció que prendrà Nissan de cara a la seua futura gamma de vehicles, així com les noves possibilitats de disseny i tecnologia que permet la nova plataforma de VEU.

Kunio Nakaguro, vicepresident executiu de Recerca i desenvolupament Globals de Nissan, ha comentat sobre aquest tema: «Vivim temps de canvi en el sector automobilístic, i estem començant una nova era per a Nissan. Hem sigut dels fabricants més ràpids a l’hora de desenvolupar VEU i tecnologies d’ajuda a la conducció altament intel·ligents. A més, els nostres dos nous prototips són la prova que tenim intenció de continuar sent pioners mundials en aquest aspecte.»

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací