Nissan anuncia que aquest any triplicarà les vendes del LEAF a Espanya

496

El Nissan LEAF, el vehicle elèctric més venut del món, d’Europa i d’Espanya en el que portem d’any, està demostrant com la mobilitat elèctrica zero emissions és avui ja una realitat. Les aspiracions de Nissan per a aquest mateix any és vendre 4.500 LEAF en el mercat espanyol, la qual cosa significarà triplicar el volum de l’exercici anterior. Aquesta xifra, mai vista en el mercat espanyol comença a posicionar al Nissan LEAFcom un vehicle de volum al costat d’altres models de la competència.

El Nissan LEAF està començant a deixar de ser un vehicle elèctric per a ser, a més de la icona de la mobilitat sostenible de Nissan, en un vehicle que pot competir d’igual a igual amb altres vehicles de la seva categoria de propulsió tradicional de combustió.

Recentment, en el Saló de ginebra, Nissan ja va anunciar que s’havien aconseguit unes vendes totals en el món de 400.000 unitats. A més, també s’ha anunciat l’ampliació de l’oferta del LEAF e+ a Europa amb noves versions (Tekna i M-Connecta) i millores tecnològiques. Aquest model té una autonomia estimada de 385 km* amb una sola càrrega, a més d’una impressionant potència de 217 CV que permet accelerar de 0 a 100 km/h en sol 7,1 s. Aquesta versió està equipada de sèrie amb l’avançada tecnologia ProPILOT d’ajuda a la conducció.

Però l’aposta electrificada de Nissan s’amplia en motoritzacions. També en el saló de Ginebra, Nissan ha anunciat que comercialitzarà models amb tecnologia e-POWER a Europa en 2022.

El sistema e-POWER ha estat tot un èxit entre els consumidors japonesos, ja que ha aconseguit col·locar al Nissan Noti com el cotxe més venut del país. Els models amb tecnologia e-POWERcombinen un motor totalment elèctric amb un motor de gasolina que recarrega la bateria, per la qual cosa l’usuari pot gaudir d’una acceleració instantània i suau, així com d’un excel·lent consum de combustible.

La comercialització d’aquesta tecnologia a Europa reforçarà el lideratge de Nissan quant a vehicles elèctrics en aquesta regió, on el Nissan LEAF ja és el cotxe elèctric més venut. El sistema e-POWERes basa en l’èxit del LEAF i serà una de diverses tecnologies innovadores que s’incorporaran en els models Nissan més venuts en el Vell Continent durant els pròxims tres anys. En 2022, les vendes de vehicles elèctrics Nissan s’hauran multiplicat per cinc i, a la fi d’aquest any, ja suposaran més del doble de la mitjana del mercat.

El sistema e-POWER inclou un motor de gasolina amb un generador elèctric, un convertidor, una bateria i un motor elèctric. El motor de gasolina s’usa només per a recarregar la bateria d’alta potència, per la qual cosa sempre funciona a velocitat òptima. Aquesta característica es tradueix en un millor consum de combustible i menys emissions en comparació amb un motor tradicional de combustió interna.

La tecnologia e-POWER ja s’incorpora en els models Noti i Serena al Japó. Més del 70% dels Noti i gairebé la meitat dels Asserena venuts al país són versions e-POWER.

Per a completar l’oferta electrificada de Nissan, la marca va presentar també en el Saló de Ginebra, el prototip IMQ que indica el camí per a la pròxima generació de crossovers. Aquest model combina el lideratge crossover de Nissan al costat del lideratge en vehicle elèctric, incorporant la tecnologia e-POWER.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací