Nissan amplia l’oferta del LEAF a Europa amb noves versions i millores tecnològiques

310

Actualitat Diària

Nissan ha anunciat una sèrie de noves versions i millores de la seva Nissan LEAF elèctric, per la qual cosa el cotxe elèctric més venut a Europa serà més atractiu que mai.

Després de l’èxit del LEAF e+ 3.ZERO LimitedEdition, Nissan ha incorporat la seva versió amb més autonomia als nivells Tekna i N-Connecta.

L’oferta del guardonat Nissan LEAF també s’ha ampliat amb una nova versió bàsica. Aquest Nissan LEAF facilitarà que la compra d’un vehicle elèctric resulti més assequible que mai, i tot això amb unes especificacions molt competitives. El LEAF de nivell bàsic s’ha dissenyat pensant en els conductors urbans i està equipat amb un carregador integrat de 3,6 kW que permet tant la recàrrega ràpida com normal. El LEAF també inclourà diverses millores de connectivitat i tecnologia per a optimitzar l’experiència de l’usuari. Si es connecta amb la nova aplicació de Nissan Connect Services, el sistema de navegació d’aquest nou model incorpora informació de trànsit premium i optimització de rutes de TomTom LIVE, la qual cosa garanteix una ajuda de navegació total. La nova aplicació de NissanConnect per a telèfon intel·ligent també inclourà diverses funcions de control remot per a recarregar i veure el nivell de la bateria. Els clients que ho desitgin ja poden reservar el seu Nissan LEAF, mentre que els lliuraments es duran a terme a l’estiu d’aquest any.

Ken Ramirez, vicepresident sènior de Vendes i Màrqueting de Nissan Europa, ha comentat: «En Nissan estem molt orgullosos que el LEAF hagi estat el VEU més venut a Europa en 2018 i que ho continuï sent aquest any. En 2010, quan llancem el Nissan LEAF, que era el primer cotxe elèctric de producció a gran escala, ja crèiem en la mobilitat elèctrica, i el continuem fent avui dia. Però el que és més important, hi ha més de 130 000 usuaris del LEAF a Europa que també ho creuen; ells són els nostres clients més satisfets.

“Avui presentem la gamma completa del LEAF per a Europa, incloent la versió e+, que tornarà a ampliar els límits del segment. La nostra nova generació del Nissan LEAF, en combinació amb ProPILOT i els serveis avançats de connexió, és el millor exponent de la Mobilitat Intel·ligent Nissan”.

La innovadora versió amb major autonomia de Nissan va debutar amb gran èxit en la presentació del Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition al gener de 2019. Aquest model té una autonomia estimada de 385 km* amb una sola càrrega, a més d’una impressionant potència de 217 CV que permet accelerar de 0 a 100 km/h en sol 7,1 s. Aquesta versió està equipada de sèrie amb l’avançada tecnologia ProPILOT d’ajuda a la conducció.

Només 24 hores després de la presentació, ja s’havien registrat 1282 comandes de les 5000 unitats a la venda a Europa. Aquest recent èxit de vendes arriba després d’un any de rècord per al Nissan LEAF, que ha liderat en 2018 les vendes de VEU a Europa i s’ha convertit en el cotxe més venut a Noruega. Des de 2010, ja s’han venut més de 400 000 LEAF a tot el món.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací