Nayar Systems rep la visita d’Alcón per tal d’avançar en l’àmbit tecnològic conjuntament amb l’UJI

330

Actualitat Diària

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, ha visitat l’empresa Nayar Systems per tal d’avançar conjuntament en l’impuls de l’àmbit tecnològic tant en formació, com internacionalització i innovació.

Alexis Nadal, CEO de Nayar Systems, ha mostrat a la rectora de l’UJI les instal·lacions de l’empresa al centre de Castelló, amb una superfície de més de 2.000 metres quadrats destinats a la investigació, i li ha explicat alguns dels principals projectes que estan duent a terme. Eva Alcón ha estat acompanyada en aquesta primera visita oficial a la seu de Nayar Systems pel vicerector de Planificació, Coordinació i Comunicació, Modesto Fabra, i la vicerectora d’Estudis i Docència, Isabel García Izquierdo.

La rectora de l’UJI ha traslladat l’interès per potenciar les sinèrgies entre empreses tecnològiques com Nayar Systems i la Universitat a través de programes de pràctiques, formació i accions conjuntes d’impuls de les noves tecnologies i la innovació. Així mateix, ha destacat que «aquesta seu llança el missatge a la ciutadania que Castelló és també un centre de talent, innovació i desenvolupament tecnològic».

En aquesta línia, Alexis Nadal ha assenyalat que des de l’empresa aposten per quedar-se a Castelló per a la qual cosa «hem de ser capaços de captar i retenir el talent perquè es necessita capital humà qualificat».

L’empresa, que s’ha incorporat recentment al patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, és una enginyeria tecnològica de capital 100% espanyol i compta amb un model de gestió basat en la innovació i la qualitat. La seua aposta d’inversió en nous desenvolupaments tecnològics li ha permès una àmplia expansió tant nacional com internacional. Després de dotze anys de trajectòria professional, l’empresa està present en 31 països de tot el món.

La companyia compta amb diverses firmes especialitzades en telecomunicacions per al sector de l’ascensor, serveis d’IoT (Internet de les coses) industrial i sistemes de control d’accessos. La companyia inverteix un elevat percentatge en el desenvolupament tecnològic de productes i serveis de les seues firmes, i compta amb un departament dedicat exclusivament a investigar i innovar.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací