Moncofa prepara una Setmana Santa i Pasqua amb un ‘Mar d’Activitats’

601

Alemany convida a tota la gent “perquè vinga a Moncofa, a gaudir de les vacances i que siguen partícips de totes les activitats”

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Moncofa ha preparat un ampli programa d’activitats per a les dies de Pasqua de 2019. Quant a activitats lúdiques, la Fira chill out tindrà lloc en el passeig marítim els dies 18, 19, 20, 21 i 22 d’abril amb parades artesanes, animació, música al so dels tambors, zona chill out, zona infantil, contacontes, màgia i moltes sorpreses més. A més a més, la nit del dissabte 20 d’abril per a tots els jóvens se celebrarà la festa de dj amb el dj Alex Villa i dj Carlos Fas carregats amb una infinitat de repertori musical. Este esdeveniment tindrà lloc a partir de les 23.00h en la zona de l’ermita.

Tal com ja es va disposar al setembre, la intenció d’este equip de govern de Moncofa és potenciar el turisme, allargant les vacances tant de Nadal, Setmana Santa com de l’època estival, i tractar d’organitzar activitats diferents per a totes les edats, en diferents zones de la platja de Moncofa.

cartell programació lúdica (1)A més dels esdeveniments anteriorment citats, el dia 23 d’abril comença l’Escola de Pasqua en horari de 9.00 a 13.30 en el polifuncional, els dies 23, 24, 25 i 26 d’abril.

El dia 27 de abril a partir de las 11.00 h per tercer any consecutiu, s’ha organitzat el dia de les PAELLES amb discomòbil, dinar de germanor i l’orquestra Super Màgic, en la plaça dels Esports (al costat del camp de futbol) a la qual seguirà a les 23.00h, una discomòbil per a la joventut al polígon el Riuet (zona de Daxi).

El dia 28 d’abril, de vesprada a partir de les 17.00 h es realitzaran diverses activitats infantils, una gimcana i una globotraca, a la plaça Na Violant d’Hongria.

Respecte de les activitats religioses, el dia 12 d’abril a les 18.30 h se celebrarà la missa i la processó de la Mare de Déu dels Dolors. El 13 d’abril a les 19.15 viacrucis pels carrers de la localitat i el diumenge 14 a les 12 h tindrà lloc el tradicional dia de la benedicció de rams a la plaça el Pla i, a continuació, processó i missa.

El Dijous Sant, 18 d’abril, a les 19 h missa de la Santa Cena i a les 22.30 h, Hora Santa.

El dia 19, Divendres Sant, a les 22.00 h tindrà lloc la processó del Sant Enterro pels carrers del municipi. El dissabte 20, a les 22 h, solemne vigília pasqual i finalitzarem amb el diumenge 21 d’abril a les 11 h amb la processó de l’Encontre i la missa de Pasqua.

La regidora de Festes, M. Teresa Alemany, convida a tota la gent “perquè vinga a Moncofa, a gaudir de les vacances i que siguen partícips de totes les activitats de la nostra programació de Setmana Santa”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací