Moliner destaca el paper estratègic de l’UJI en el desenvolupament de Castelló

318

Actualitat Diària

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha assegurat que “aconseguir la màxima transmissió del coneixement de la Universitat a tot el territori provincial ha estat una autèntica obsessió per a aquest Govern Provincial“. Així, després de participar com a vocal en el qual serà el seu últim Ple del Consell Social de la Universitat Jaume I com a president de la Diputació, Moliner ha volgut destacar el paper estratègic que té la Universitat en el desenvolupament present i futur de la província. Cal tenir en compte que durant els seus vuit anys de president de la Diputació, Moliner ha mantingut un treball contínuo de la mà de l’UJI per irradiar totes les oportunitats que des d’aquesta gran font de coneixement puguin derivar-se a la millora del teixit social, empresarial i abast territorial a la província.

“Si volem que la nostra terra tingui un futur recolzat sobre el coneixement que en la Universitat es genera, hem de mantenir com hem fet durant aquests vuit anys una relació estreta de col·laboració lleial entre la Universitat i la Diputació. Compartim un territori i volem que tot el que s’investiga, tot el que s’aprèn en la Universitat es transformi en oportunitats per als nostres pobles i ciutats, i crec que durant aquest temps l’hem aconseguit” ha assenyalat el president.

Cal assenyalar que en aquests moments en els quals és essencial la transmissió del coneixement entre la universitat i la societat per a l’adequat desenvolupament econòmic i social, el Consell Social és l’òrgan encarregat que la universitat i la societat coneguin millor les seves respectives necessitats i potencialitats, perquè la recerca i els coneixements que la universitat genera puguin, de manera ràpida i eficaç, ser utilitzats per les empreses i per la societat en general.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací