San Mateu enregistra més de 100 matriculats a l’Escola de Música municipal

334

Com a novetat, s’han format grups de batucada, acompanyament de guitarra i tres cursos de llenguatge musical per a adults

Actualitat Diària

Un total de 103 alumnes s’han matriculat en el present curs a l’Escola Comarcal de Música José Ferreres Granell. Els estudiants són de diferents poblacions: Sant Mateu, Xert, La Salzadella i Les Coves de Vinromà. L’Escola de Música de Sant Mateu compta amb 15 professors titulats, i s’imparteixen classes d’instruments de corda (guitarra), vent-fusta, vent-metall i piano.

Enguany, com a novetat, s’han format grups de batucada, acompanyament de guitarra i tres cursos de llenguatge musical per a adults (iniciació, mitjà i avançat).

Les instal·lacions també s’han millorat, amb una reforma que ha suposat que l’escola siga completament accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Des de l’Ajuntament de Sant Mateu volem felicitar públicament a l’equip directiu de l’Escola de Música i a la resta de membres, per totes les tasques organitzatives realitzades i l’esforç en el foment de la cultura musical a la nostra comarca.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací