Mercadona contractarà a 9.000 persones durant la campanya d’estiu

324

Actualitat Diària

Mercadona, empresa de supermercats físics i de venda online, ha contractat a 9.000 persones per a la campanya d’estiu de 2019, que s’inicia aquest mes de maig i dura fins a finals de setembre. L’objectiu és reforçar durant aquest període la seva plantilla per a garantir l’excel·lència del servei en les més de 1.600 botigues que la companyia té repartides per tota Espanya, època que coincideix amb l’arribada de turistes i amb les vacances de la resta del personal.

Aquestes noves places es troben repartides en diferents punts de la geografia espanyola, com per exemple en zones de costa com Andalusia, Murcia, Comunitat Valenciana, Catalunya, Illes Balears i Canàries, o bé, en zones d’interior com Castella i Lleó, Euskadi i Madrid; entre altres.

El Director de Contractació de Recursos Humans, José Elías Portalés, ha destacat: “Tots aquests nous treballadors reben un salari brut de 1.328 euros/mes i no es requereix experiència prèvia posat que tots reben formació específica adaptada als seus llocs. D’aquesta manera ens assegurem estar satisfent als nostres clients de la mateixa manera que ho fem la resta de l’any”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací