Mascarell inicia les obres de pavimentació per a fer accessible el recinte emmurallat eliminant voreres

382

En aquesta obra s’invertiran més de 600.000 euros i té una subvenció del fons Feder

Actualitat Diària

Aquesta setmana han començat les obres de pavimentació de Mascarell amb les quals es pretén fer accessible el recinte interior emmurallat eliminant les voreres per a vianants del nucli urbà. En concret, les obres preveuen, entre d’altres, la conversió en zona de vianants de Mascarell amb un únic paviment i el soterrament del cablejat de llum, a més de la renovació de les canonades de distribució d’aigua.

Mascarell, obres pavimentació

“És una iniciativa molt important en la qual hem estat molt de temps treballant per l’alt valor patrimonial i cultural del recinte. Per aquest motiu, les actuacions que s’estan portant a terme han de ser respectuoses amb aquest entorn, tractant de posar en valor tant els elements actuals com els antics. A més, en els treballs també es té en compte el pla especial de protecció de l’entorn del BIC”, explica el regidor d’Urbanisme i de Mascarell, Adrián Sorribes.

L’import del contracte és de 608.892,20 euros i té una subvenció de 306.005,97 euros procedent del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) emmarcada en el Pla Estratègic Global de Turisme de la Unió Europea per a potenciar les inversions en immobles de patrimoni cultural.

Mascarell va ser declarat Bé d’Interés Cultural (BIC) en l’any 1996 i és l’únic recinte emmurallat en la seua totalitat de la Comunitat Valenciana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací