Martí i Marzà estrenyen llaços per a treballar i millorar “competències conjuntes” en Educació

276

Actualitat Diària

El president de la Diputació, José Martí, ha rebut al Palau de les Aules el conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, en una primera presa de contacte que s’emmarca dins de la ronda d’entrevistes amb responsables de diferents administracions que ha iniciat el president Martí des de la seua presa de possessió. També hi han estat presents la vicepresidenta Patrícia Porta i les diputades de Cultura i Esport, Ruth Sanz i Tania Baños.

El conseller Marzá, que ha agraït que la reunió s’haja produït “a l’inici de la legislatura, tan sols uns dies després de la constitució de la nova corporació i de la presa de possessió del seu president”, ha explicat que ha sigut “una reunió molt profitosa” en la qual “ens hem posat al dia i hem repassat assumptes en què les dues administracions tenim competències compartides”.

Ha valorat positivament que “ara sí que estiga oberta la porta de la Diputació gràcies al canvi que s’acaba de produir” i hi ha afegit que “es tracta de posar en el centre de la nostra acció política els pobles i la ciutadania de Castelló per a millorar la vida de la gent, des de la necessària col·laboració institucional”.

Marzá ha conclòs dient que “seguirem avançant de manera col·laborativa i conjunta” i ha mostrat que en l’àmbit personal “ha sigut tota una satisfacció retrobar‑me com a president de la Diputació amb qui va ser el meu director en l’institut Penyagolosa”.

El president ha assenyalat que “és una satisfacció rebre el conseller de Cultura, el conseller de Castelló, un dels meus alumnes en l’institut Penyagolosa, el titular d’una conselleria que té molt a veure amb els drets de ciutadania”. Ha explicat que “ha sigut una reunió molt cordial en la qual s’han abordat assumptes concernents a la província relacionats amb la cultura, l’educació i l’esport”. L’objectiu últim és “treballar de manera coordinada amb la Conselleria d’Educació”.

Martí ha recordat que en el nou model de Diputació que s’acaba de posar en marxa, la institució es defineix com una administració local i que des d’aquesta perspectiva té la intenció d’establir tota una sèrie d’actuacions i treballs conjunts amb les diferents conselleries.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací